[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
睇片都係叫digital crown
量產問題

呢個真 差唔多夠買xm4 bose700兩隻
代表ios 14.3 近了
你當佢粒seamless chip800
Apple個名800
差唔多
15號
12月15日發售AirPods Max
須使用macOS 11.1、iOS 14.3、watchOS 7.2、tvOS 14.3

即係今晚有機會GM,下個禮拜出正式版
究竟fix到12 pro出home會lag一lag未呀屌
懷疑macOS 又要拖到唔知幾時
完全冇呢個問題
同solo pro有咩分別
除非佢個單元真係好撚勁啦
都係要聽完先知龍與鳳
頭先手痕升咗2015 Air上bug sur
又幾順喎
我用spotify入完成日都show唔到album art
好困擾
平過B&O 就得
500eur, 800eur

Bose ANC 不嬲廢,衹係未出AirPods Pro 同Sony 新ANC 耳機前佢係勁
利申: 當年Bose QC35 一出就買
我有呀仲以為得我有問題
我之前用itunes改, 係iphone到offline聽係show到個album art

但突然有一日全部歌都unavailable, 之後我再rip多次隻碟做多次d步驟, 結果而家係iphone offline聽到d歌但係show唔返張album art
同你一樣
唔知佢點解可以貴到咁
差唔多買到2隻XM4
如果叫studio唔係max可能型啲
Apple Music會咪會出無損

佢出隻max叫人聽256kbps AAC好似唔係好合理
14.3 RC
出咗14.3 RC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞