[月經] iOS集中討論區 (165) HomePod mini斷哂貨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
如果真係portless
我覺得會同步cut sim card
全面esim
要同全世界carrier deal反而冇咁易
始終唔係sj年代
apple watch冇咩緊要野 死左都唔影響生活

電話萬一restore唔返或者用唔到一日...世界末日
雙sim變哂做esim有啲講唔過去
如果雙esim 嘅話不如索性變番做單esim
然後叫啲廠一張esim handle多啲嘢
ipad 要出年先有貨
請問有冇巴絲用緊iPhone 12 Pro Max 行緊最新iOS 14.2.1?

頭兩電池瘋狂倒水 好恐怖

會唔會好似學Mac 咁樣萬一死火,都起碼可以有得restore 原廠出嘅OS
14.3 都一樣倒水

What can we do? 蘋果好心快d修復下個iOS

機背成日好㷫 好熱

將來可以1排圓圈置中都得
個人嚟講唔想咁快portless
屋企條2m lightning可以用多幾年
Portless之後嘅wireless charger應該連lightning線都唔包
要你自己買/用舊線
最近轉會去ios
因為我平時會2部機一齊用 (android & ios), 發現iphone有啲notifications會唔齊, 例如蘋果新聞app咁, android有咩breaking news或者精選news都有notification, 但ios就出啲唔出啲, 有無人都有呢個問題?
用緊ios13.5.1
Update唔update好?
阻礙進步
千萬唔好,穩守iOS 13 , 14廢到仆街
homepod用apple music好玩啲嘅可以就咁叫佢播
入門嗰部? pickup長開喎
我無倒水但係試過放無線叉電板過夜訓醒見到紅色叉得少少
送貨要下年咁搞笑
但apple music 啲日文歌好少
唔知係WFH令iPad太好賣定Apple啲廠做唔切
今年iPad成日突然間斷貨
準備出貨通常幾多日
準備左兩日都未轉ship

12pro
個個買嚟facetime掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞