[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
Lm
錄段野都可以9up
#metoo
藍波撚
記得有次睇波決賽黎嘅都幾年前嫁啦果場波打到好緊張,之後翁xx call左個暫停黎手用塊戰術板打落個女仔隻腳到成塊板一分為二唔知個女仔有冇事呢
點解啲教練咁撚鍾意非禮人
篇文好多x
中學學界?
下但如果唔係真既有必要咁大陣仗無中生有咩🤔
又嚟玩me too,收皮啦。有證有據就報警,揾人企出嚟指證佢
就咁網上鳩嗡打篇文,無證無據就想公審人,人地個聲譽就因為你幾隻字俾你玩殘
膠板定木板
佢不嬲郁手郁腳
翁狗係仆街唔係第一日嘅野
隊隊波都收足錢,但搵人助教搞掂所有野,比賽先自己上場指指點點
大西北學校比佢教過,佢都好鐘意屌人,又成日用波車人,叫人自己刮自己兩巴,成日遲到早走。
報到警點解要係到公審 有證據一早報警拉佢啦 就係呢啲人渣識點樣抽水 點樣肆無忌憚咁打人同抽人水 由以前都依家都仲做緊 但一直冇人敢出黎指證佢
就係因為我地呢啲受害者驚 覺得會俾好似你呢啲人咁話無證據 所以一直忍 忍到越黎越多受害者
直至我得唔應該再去繼續縱容呢啲人渣 呢啲事 所以先鼓起勇氣係呢到打呢篇文
無牌、出名無品
其實請佢既老師、學校有冇為學生成長著想過?佢地都有責任,仆街教練係佢地請翻黎。
暫時都係樓主片面之詞
如果有更多人指證佢就緊係好啦

不過3分王啲脾氣不嬲都好撚差

其實係個TB抽水摸腰咋 但誤會左係教練
viutv份糧+每間學校2,3 雞一個月
加埋都過10雞一個月
你咩高層咁巴閉
大把讀完書都無呢個數啦
想知咩係背部副乳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞