[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
講到好似屌撚左條女咁,其實原來摸兩下手仔☺️
呢個係受害者召集post黎?
使唔使俾個限期樓主
我驚去到1001都係得班唔關事既人係到話咩係人都知
但一個真受害者都冇
連樓主都唔肯定係女人,你寫咁大篇野出嚟有冇一樣實質證據
唔係仲忍呀
打一段野就人格謀殺metoo人
聽過佢好臭檔 但屌你metoo 人就比啲證據啦仆街
成撚日
咩證據都冇咁樣屈人
打人緊係唔岩啦 但都係果句 證據呢 受害者好多都中學生啦 仲細咩 唔識驗傷報警都識話比信任既人聽呀 同埋我係信佢會郁手架 但我信冇用 要做死佢都係要證據
仆街 正人渣
你都戇鳩嘅你冇證據 但你話人摸鳩啲學生喎 你老母個指控幾撚嚴重 你乜撚都冇攞出嚟 點解人哋要無啦啦俾你屈
就咁睇樓主d證據無咩含金量
我相信係東區打開波嘅人,都會懷疑呢件事係真,係漢華拎木棍打人都唔係新鮮事啦!連學界屌球證無T,得罪翁sir無運行,係香港籃球界咁有「影響力」,唔好話女仔唔敢出聲,男仔都係想打出名堂先會根佢,又唔會出聲。所以先會惡曬咁。
你叫人企出黎
但你自己其實都冇企出黎
你打左好大堆野
但連你本人具體咩時候點樣受害唔講
證明你身份既證據又冇提供
咁其他人做乜又要冒險出黎作證?
定係你覺得有幾個疑似知情人隨便出黎講句「係呀我都知呀/我認同你呀」就會對個教練有影響?
有就報警啦
兜巴星以前真係見唔少,但性侵依壇野
唔係想話你屈佢
但就咁上網打篇野
又話好多人試過
但又無人出嚟指證佢
咁 好難搞喎
同意 係冇證據之前 會覺得樓主呢種唔洗本既人格謀殺仲恐怖過真係郁手打人 空口講白話係人都識 而家仲要係metoo咁嚴重既指控
似乎有人證喎 不如你收皮喇
真係整體都好撚廢
Indeed
有冇攪女就唔知。但室內運動場見過佢好多次插到班學生無地自容
美國?會唔會攞錯左個標準?

東亞都出唔到下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞