[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
香港人俾黑警打咪又係咁
你估你會特別唔同咩
睇年紀,我無見佢打初中 但高中以上錢的確會打,但你話係咪成日都係一定唔係,利申我以前跟阿成出去打,只係出去比賽或一齊練見到,阿成唔會咁教
唔好j射波啦,現代籃球冇邊個國家地方射波唔準,你係香港對住d六尺以下 放你一兩個身位射你緊係準你係台灣 唔好話打籃球隊,求其搵個當過兵既鏟青仔 淨係守你接波 你都唔夠佢跑,射波準唔準唔係你係球場練射波射幾多入幾多,要睇埋咩對手mark你
香港個d咩nike league 唔好期望同人地籃球隊打啦,街場個d鏟青仔都打爆你地
你睇下個垃圾翁金驊,2020年睇佢講波 都淨係識講睇精神面貌,應該收埋邊個邊個,呢d時侯係要鏟入去搏罰球拎手感啦,邊個邊個好有活力,一個香港咁出名既教練講埋d我都識講既野,人地台灣d youtuber分析埋每個play點set,防守體系係點、唔係讚台灣好,係香港個籃球發展真係好落後,睇香港d街場練波,教人set pick set screen ,但係連波都未傳得去,nike d推廣就真係勁 搞到d人以為自己真係球星,但質素真係冇進步過,翁金驊自己都講過如果後生仔打波叻唔過上一代其實都係無前途
要搵一定有,但都係得精英賽先有大cam,大佬呀,你有幾何見到有人錄學界賽會錄埋休息時間呀on9。你估香港人咁鐘意睇波咩,就算比你精英賽呀,都特登唔撚影佢個邊啦。仲有,你當佢on9咩,大賽呀多人睇又點會大打出手。

你唔知就咪9up,佢打人打到出晒名。
條pk打波茅到出汁
告7佢啦
正人渣賤種
嗰排通常係俾啲冇咁出名嗰啲人嚟俾個學校信任佢去教,因為續牌要幫籃總教班,人工好似好低,而且籃球教練係有分級制,要籃總比你讀你先有得升級,即係要同佢哋打好啲關係啊,當中又唔知要有幾多利益交換,利申,細個聽某甲一領隊講。
打篇長文就咁多人信
FC呢?獨立思考呢?
咁多年,要搞女 一定唔知一個 仲有無其他人?
我都係深紅中學俾佢教喎
俾佢一巴車 捉住隻手打都試過

不過講真抽女學生水呢啲真係未聽過
每次教波都咁多人喺度 好難唔知架喎
打面係咪講緊好多年前?
冇人試過還拖?
凈係想聽張丕德講
有,漢華好似有人試過練波還拖
講真香港講籃波無乜邊個得,係peter正正常常

唔通揾蔡錦豐講籃底爆樽咩
徐嘉諾係atv時期都ok..但之後去左now好似唔係好得 同埋佢講排波好似好過籃波好多
桂華山先啱
還拖之後都冇搞大件事??
正常高中或者大學生比人兜巴星起碼有一半會還手掛,佢又唔係大隻
一開始唔比佢打,不過佢係當年神射手,桂華山無佢又唔夠打,之後翁翁柒下柒下咁叫返佢比賽扮無事,贏完場波又當返人地係狗,仲要係籃球界近乎消失!知咩事啦!
想知邊個?
不過桂華山同漢華都係叫其他學校嘅人轉校入嚟打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞