[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
佢話自己報咗警, 叫佢提供個報案編號都唔過份吓嘩?
你要believe all women believe 到連人妖鳩吹都信?
#503有隻死人妖作假証被人踢爆咗但樓主好撚憨鳩pin咗, 証明匿名網上俾testimony嘅問題。
可以
不過都係無證據

你撐張生反渣家軍應該好明白莫須有既罪名有幾嚴重架
龍門俾渣家軍屈左成年
你又識企係龍門個邊架喎

更加唔好講今次既指控比起渣家軍屈龍門既嚴重性高好多
我中一二讀深紅中學打校隊
又係翁生教
粗口絕對有
仲要大大聲
但咩一巴車埋黎 打學生我真係無見過
最多就係有時做錯動作 防守錯位 佢會大力少少糾正番你
睇佢個樣就知咩事喇
我嗰friend 開post 第一句講明借account, 上面條人妖被人踢爆咗先出嚟解畫。 兩者可以直接比較? OK 我當佢係女人係受害人, 佢自己話報咗狗, 點解俾唔到報案編案。條友係男係女都唔知, 我query 佢好正常姐
可以唔駛覆果隻衣冠禽獸,唔好比佢spin走
佢話自己報咗狗, 我叫佢提供報案編號點解係spin緊? Spin 去邊度?
唔好怪我咁講,台灣個d高中比賽top個幾隊 甲一都未必打得贏 香港個d打 lowpost唔夠狠,剷又唔夠人快,射波又唔夠人心理質素好,高中比賽都多人睇過甲一
所有都認同
但射波香港其實算凖
屌你老母, 吹咁耐樓主龜縮咗, 唯一一個証人可能係人妖, #metoo女權閪做嘢可唔可以專業啲?
打藍球d女仔
肥!粗! tb一大堆
咁都有性趣?
華仔電視台份糧,又教大學又教中學, 每月10-20萬走唔甩啦
包幾個2,3線老明model仔玩都唔成問題啦
結論: 唔撚信!
佢要我信佢唔係男人扮女人佢放個報案編號出嚟咪得囉, 有正常智商都會問啦, 定係你又係啲有特別需要嘅人士呀?
得啦最強大腦你確定如果真係誹謗告唔到咩
利申 G持翁sir告9啲臭閪
dllm 咁仆街都唔將佢詳細資料同真樣放上嚟? 你覺得連登仔可以點幫你
見過佢同班女學生, 比完賽去葵廣食野, 關係好好咁喎
有無報狗, 有無報案編號? 有冇都係一句, 唔好浪費大家時間啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞