[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
唔好講咁遠K League 都無得打
外國是旦執間大學隊已經屌打香港球隊
笑能死 係咁話要證據 衣家呢個社會有證據 講句支持香港政府就無事啦
但事實係點 你知我知大家知啦
同個條林奠話中意班後生仔一樣咁撚難聽
護住個人渣 你地有咩好處?
係咪咁中意批鬥
咁中意自欺欺人 乜撚野世界
有料就告到佢入獄
廢話中嘅廢話
鬼唔知Kobe係關鍵咩
「屌您老味 點射波咖您條閪仔

都吾明佢啲學生點解仲咁忍得
然後你就會被歸類 護主 幫人渣既人
樓豬乜證據都唔拎出嚟
小心一陣畀翁狗反告返轉頭
成個post 13頁
話親見見過佢火爆爛口打學生就大把
性侵就嚟嚟去去都係我朋友xxx
i mean打人都仲可以叫爸爸,有咩嘢係唔出奇,一係佢淨係喺嗰間學校無做佢喺一間學校性侵,另一間學校正常咪無人知,可以收收埋埋

BTW HW d 人越嚟越廢自從99年個Dgrad曬
明知佢係禽獸都要轉校俾佢教 諗清楚la
樓主你要明白上得嚟開post就無得返轉頭,唔係話喺度細細聲講兩句,啲人信就信唔信就算咁簡單,由其你依家講緊嘅係非禮性侵,係極嚴重、足以摧毀人哋成個人生嘅指控嚟,呢啲咁嘅嘢唔可能話要人單憑一篇千字文,完全無證據就信哂你。就算無片無相都好,如果成件事真係如你所講,要搵到幾個受害者同你一齊搵記者公開指證番件事應該都唔難掛?如果你連咁嘅勇氣都無我勸你都係收收皮算
push
親眼見過 現場大大聲小人 打人就未見過

如果真係有抽水,非禮個d,,樓主搵埋d受害者 去報警 搞大佢啦唔好放過呢d人
一係

例子嚟你可能唔想怪錯人先係咁追問,咁咪等佢哋儲夠證據報警囉,入嚟chur住人,好似啲(準)受害者錯哂咁,又幫手推post無意思
又要公審人,又唔敢開全名,屌你啦
睇留言係到覆話 ‘你練波帶手機?‘呢啲柒頭真係死撚開啦,2020年啦,講到咁多人比佢抽過水,一定有方法拍到證據囉。佢教波打人,唔好講到咁嚴重啦,個啲叫拍撚醒你,唔通罰你做掌上壓又叫體罰咩?認真係籃球路上搏盡無悔過既,就知咩事,唔撚拍醒你,唔通比你落場發系夢咩?

打人就100%唔成立架啦
抽水呢啲真係拎證據先講啦
拎完出黎你個仆街咪一句sor9囉就當冇事,你口爽就易,屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞