[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
佢好似空降返去打05年奧運 個時支那媒體一路都報佢成日唔黎練波 通常最尾唔夠一個月先返黎喎 仲係咁譴責nba
當年冇論係同Steve Francis定係t-mac 佢上場30分鐘左右都一定換佢落黎
如果係籃球角度 姚明體格真係頂得住 做咩曬錢補禁區位唔補小前位(個位爛左好多年)
有聽聞過 支持樓主
十卜
樓主唔洗驚,上嚟得講肯撚定比人屌
如果係真事既話我覺得你真係好勇敢,可以試下搵方法偷拍,始終要有證據先會易啲入到佢,冇圖既話反而比咗機會佢屈返你
Btw連登仔收下口啦 如果係自己女朋友/屋企人比人抽水你地都唔會好過啦
無啦啦自己提起屈鳩人
佢老婆係自己學生嘅呀姨
仲以為翁sir呢個級數係性侵方面會調整到 點知都係炒粉
嘩屌你攞波波同佢比,真係抬舉得佢好緊要喎
見到上面啲人話點解冇人拍片 想講女仔練波又真係好難無啦啦有人係場邊拍片喎
翁仲要咁撚惡 難啲會可以練波用到電話啦
佢仲要成日話啲女做開慰安婦 個個係場入面都軟賴賴
正一死藍絲
可以比咩反應
脾氣火爆唔識教波同metoo兩會事嚟喎?
成篇文係咁話好多人知,但淨係得文字形容無其他證據
唉唔好喇,我都係保持距離先
講手法又唔係講級數
即係香港教練手法就唔可以強硬?
唔明你邏輯係邊
咪玩啦
佢教開啲波 又有本身pe阿sir 又有助教係度
仲要話好多人都知 hku校方都知
依家上黎 個個都話聽過佢臭脾氣
但一個睇佢metoo都無?
通常都mute 左佢
樓主撐你呀 d人成日話要證據證據 唔通每次見親佢都set定部機係度360度咁影住咩
其實你肯講出口已經好勇敢 唔使理d人點樣話你 始終呢個世界真係太多人乜都話要有圖有片先有真相 但即使真係有圖有片都可以繼續話你其他野
我真係唔信會無啦啦老作件咁嘅事出嚟屈一個人 有咩好處同利益先?
利申 有幾個fd都俾翁教過 有人係親身經歷過 亦有人係見到 所以我信你架 一開始佢地會覺得係唔小心 所以由佢 但之後都知佢係有心抽水
有無睇#1
咁得啦 搵埋你幾個fd同樓主去報狗
呢段其實有講咩
你不如收下把口啦
如果主角係你 唔係翁xx
自己冇做過又俾人屈完冇得對質
你都唔會好過啦
用下個死人腦先啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞