[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
有, 睇置頂(#503), 有個受害人出嚟力証個教練要求佢做二奶兼幫佢生仔
推this
其實唔報狗既話都無咩可以做
呂麗瑤METOO個陣就識得話人冇證據人格謀殺

到今時今日就話報狗冇用、出黎講已經要好大勇氣

連登仔
利申 女
自已無 先用朋友account
純粹係一直唔敢講 難得有人肯發聲先分享自己遭遇
係 當時的確唔夠膽岀聲 因為自己只係個學生 講都無人信 信都一定係信個教練 只不過原來多年後都依然繼續有受害人 所以先會講

咩人格謀殺 咩巴打扮絲打 都只不過係局外人覺得係捏造 係跟metoo
的確 我連企出嚟用自己身份指證嘅膽都無
我請你就當我係一直無從訴苦 而家將埋藏係心入面條刺拔走
希望諒解
鳩噏無上限
教練鹹濕去叫雞
做乜搞鳩啲學生
你係男人定女人, 有冇被人性侵, 有報警定無報警? 未報警點解唔報, 報咗警個報案編號?
#METOO
ching你幽默到
Ching 一野9up都呃到樓主pin, 好波
拎到報警編號出嚟 我諗上面一班巴打都會幫你搞大件事 但你而家乜柒都冇又真係好難令人信你喎
留名睇炒車
又metoo收板啦又想人格謀殺我湖
樓主係艇迷 屌你老母
受害人都需要有人一齊指證先能更勇敢去面對同指證

因為講極無人信仲被人質疑兼話返轉頭嘅感覺實在可悲

人渣周圍都有
只係大家唔敢、唔想相信自己揀既教練係咁既人
樓豬你條仆街都幾撚唔要面 pin個假膠想老屈人 你有冇咁撚毒 你老母臭閪呢度咁多個人講咗無數次你一係就比撚咗證據 咪撚喺度扮嘢搞呢搞路 你話人搞鳩啲女學生 呢個指控咁撚嚴重 你唔撚係以為唔撚使證據呀 你冇證冇據點解人哋要俾你屈 上面有幾條傻鳩話乜撚嘢係連登冇人信 真係以為係連登話自己係女人就一定信晒你
小妹都係女人,睇唔過眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞