[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
佢要打官司唔得閒
有故事 我係受害人
佢真係有得摸就摸,摸胸側邊摸大脾。曾經講過啲好過份嘅說話,又話包養,叫人做佢二奶,幫埋佢生仔等等,之後同返其他隊友傾,原來好多個都聽過佢咁講,覺得佢非常變態,佢老婆係知情,但佢完全無動於衷,真係覺得佢老婆好L慘
希望佢仆街冚家產波都無得佢教無得佢講等坐監YKW
推撚到條撚樣仆街死
我以前中學比佢教過,基本上個個隊友都有比佢兜巴星過,包括我。

練緊波點會無啦啦有人拍片,就算起體育館練波都唔會有人咁得閒有無啦啦睇人地校隊練波仲要錄片。同埋佢好醒,學界完左要打都係會起啲冇人行過既地方打。
所以先話佢個腦有問題告都要有目標啦
告條撚咩
係就報警, 敢唔敢出名出樣親身指証? 敢可敢簽份 affidavit (under oath under penalty of perjury)去指控依位人渣, 唔肯就返歸含撚啦

我洗唔洗LIST OUT曬每場波出黎比你個柒頭睇先叫有?
自己覺得無就一定無咩

同番你講 見過好多間係因為個學生打得好而唔係戰術好先講啦ON9仔
記得列曬出黎先好出聲呀
已報
我都可以屌柒你老母話你老母生左你攪到你係度阿支阿佐正仆街架
點解要無啦啦屌柒你? forfun? 係呀吹呀?
就算唔係forfun,我for乜柒都好,我都係要無啦啦屌你呀,吹咩?
無證無據你就唔好屈人,一係你就搵人幫你搵證據,一係你就有證據先講
唔係唔信你,但呢個世代,俾人篤「背部副乳」個陣你fd唔識影相拍片? 我相信唔止一次掛
無啦啦咁做<呢句證明你好天真 學多D野先啦
報案記錄號碼?
馬丹鳳有冇比佢搞過??
雖則你係受害人
但你俾人摸個陣有冇大大聲講唔好?
你覺得咁唔岩點解唔出聲
我支持你去報警
但下一次呢?下一個人呢?
點解你俾人摸 又唔鐘意 都唔出聲?
籃波撚就爽
係真唔係 以前聽三分波訪問佢 講野都似正正常常
一睇你段嘢,就知你無跟過佢打波。
呢度一定唔少圈中人 同意請正皮
重有去做狗
玩具撚不敢面對
啲玩具撚係咁
因為佢作為玩具撚(閪)都爽過
啲玩具撚真係
白鳩痴 「同佢打過波」
咁你預左你失敗都得喇
屌你老未你依家就係要令到人信你
令未打過波嘅人都信你
然後你就算唔舉證 都可以有人信你 從而令個仆街身敗名列
屌你老母係度圍爐
仲「同意請正皮」
慢慢正皮 然後繼續俾個男人摸你背部副乳啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞