[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
翁狗出晒名會出手打學生
仲要用啲好難聽嘅說話去屌班學生
強硬冇問題,大把教練甚至nba果啲都強硬架啦,但問題係你係想屌人定教好波打好場比賽啊嘛。先唔論佢教波點,你淨係攞波波都有屌人同佢比,觀感上我覺得唔係咁好囉。同埋好明顯宜家有人話佢係又屌唔係又屌,咁就係兩回事黎。
但係打球員好多人證喎當眾打人都叫佢爸爸,收收埋埋性侵照叫又有咩奇
一定係用呢個原因做鳩佢
但係打球員好多人證喎當眾打人都叫佢爸爸,收收埋埋性侵,其他人照叫又有咩奇
樓主話好多人知喎點收埋法
仲話校方都知
英x女校仲因為咁炒左佢
根本佢身邊d助教同hku校方全部都係佢嘅人跟佢搵食
邊個會開名爆佢料?
跟住唔開名咁爆又要俾人話無證據
相由心生
係假既佢一定會出黎否認啦
點解佢唔否認呀 自己諗啦
公審佢
咁報狗啦 得呢個方法架姐
你唔報狗 又無證據 俾人話無證據人格謀殺有咩問題?
你有係hku練過波?
校方都知就一定會幫手揭發?唔驚影響學校聲譽?唔比pe負責人都係自己人?家醜不得外傳嘛
有冇站過係受害者嘅角度諗?如果佢地企出黎嘅後果會係點?籃球圈子又唔大 你估真係唔驚?
花生友角度一定講到好輕鬆 件事好容易解決咁
建議試吓企係人地角度諗下
佢如果夠膽澄清話自己無做過
到時先係有真花生食
燒山可以fake到華哥去東岸
可能啲人覺得報警好麻煩?又或者唔想搞到咁大件事?受害者嘅心態你唔係受害者又點會明?
好似一個女仔係地鐵俾人非禮都唔係個個都夠膽講出聲啦
依家已經係難得樓主敢講出嚟 又要俾人係咁攻擊同二次傷害
藍絲翁狗
on9 佢波牛一個咋 你講撚到佢隻手遮天咁

同埋唔報狗 想人點幫? 想人盲信?
我諗樓主係因為無實際證據而唔報狗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞