[長文慎入] 籃球教練 翁xx 希望有更多人同我一齊企出來指證呢個禽獸

871 回覆
1829 Like 110 Dislike
佢經驗豐富先無咁易俾人捉到佢咁對啲學生
佢最鐘意打鳩人,最識係D無cam嘅地方打鳩你
咁易俾你捉到影到就吾係老手la
咪講咗出嚟囉 咪話係咪要攞cam360度影住佢囉 一早有錄到證據嘅就報咗警十世啦
法外行刑係21世紀最初20年一個特徵
令法治國家出現裂痕
唔知今次夠唔夠大心臟出嚟認衰呢
金牌教練 咪又係輸俾協恩
收檔啦咸濕伯父
咁即係乜都無 咁對被指控既人公平咩?

物證無 人證有喇掛
佢教左十幾廿年 相信教左無一千都五百個
五百個搵十個八個出黎指證佢唔難掛
最撚憎呢啲類型教練
驊哥今次三分雨都救佢唔到 幾大心臟都無用
Me咩too 雞就雞啦
真心想搞佢就一定要有證據

有證據大家咁鍾意喺度食花生

點都會推到件事出嚟
當年籃球學界險勝佢教個隊,佢個隊主力打到後期開始驚撚到仆街。
表情由—>—>
最尾輸咗,翁k攞塊戰術板仆個主力仆到成塊板斷撚左。
諗番起都痴撚線
依家d人證咪企出嚟講囉 指控佢囉 指完咪係度俾你班人話無證據囉
大心臟
當年籃球學界險勝佢教個隊,佢個隊主力打到後期開始驚撚到仆街。
表情由—>—>
最尾輸咗,翁k攞塊戰術板個主力到成塊板斷撚左。
諗番起都痴撚線
個TB幾正
指控係報狗上庭呀大佬
你咁講 關家姐夠俾人屈左好多年
根本人無聊起上黎 作故仔就係咁簡單
做個教練最起碼要對球員有最基本嘅專重
男女之間嘅身體接觸就更加唔使講
樓主唔使驚
明白要將依種事講出嚟有好大心理壓力
搞大佢
等班護主狗收皮
支持報狗
咸豬手翁K
用言語羞辱學生都算
有時sexual harassment D 學生
為咩人師表呀🤣
又隔接話鳩自己d學生好撚肥 踩自己d學生踩到地底泥咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞