[11月23號]美國大選新聞總匯

309 回覆
146 Like 7 Dislike
有左媒幫手谷大佢
公道小小咁講,講選舉出術亞洲人係專家黎係到係美國佬跟亞洲人學出術
其實黑白相呢單野佢地本土點諗
陰謀論都好
樓主好比心機整合,支持樓主
感覺應該的確係有d事想做
但係中間可能出錯
可能有d人未準備好
溝通唔好有d人就轉頭像
結果爆到係人都知,咩都做唔到
樓主高質支持
呢個可能性我buy
除左Pompeo同埋Mitch McConnell all in 支持侵之外 當Sidney Powell話穿針引線去叫啲州政府買Dominion嗰個人係Hunter Biden我就突然放心哂
佢可以將一部機密電腦拎去電腦維修舖擺低半年都唔拎 連電腦維修員係地表最危險嘅人都唔知 安排舞弊呢啲嘢錯漏百出有幾奇
有好多人討論. 覺得係暗號. 但唔知佢地想做咩咁.
另一個講法話佢地撐Obama本新書喎
美國佬真係做唔到啲咁delicate嘅嘢 話我一竹竿打死一船人都係咁話
想用黑白凝造恐懼氣氛
從而削減分化對方士氣
再震懾大法官

誰不知個個都研究依班友做咩鳩轉黒白
好少人跟
其實佢係有啲運
遇正正邪終極對決
一班走正途既天才都幫緊佢
我川威武 川皇必勝
第二點都幾重要
Dominion單野打擊面太大
分分鐘共和黨內都有人想trump賣下人情留下手
外判咗畀Sidney Powell
可以避免共和黨內反彈
好有心機,一陣睇
可能係咁

侵侵啲律師玩聯邦法院 好似響賓州咁截咗11月3號之後啲郵遞票 可能已經夠270票當選 唔使玩dominion

dominion留番畀powell玩 以私人自發刑事案控告班友選舉舞弊
佢應該係美國反擊共產主義既關鍵人物
MSM is corrupt media
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞