[11月23號]美國大選新聞總匯

309 回覆
146 Like 7 Dislike
我諗你係講political correctness. Yeah, we'r all tired of such hypocrisy.
根本世界各地有勁多人都含左好多年講多過做嘅政棍.
apple always in line with new York times. 立場都冇立場。
割蓆

割乜撚
每日最期待樓主出帖
我都好驚訝日本人會咁出聲撐侵, 不過「唔關我事」嘅人都仲係佔多(嘆氣)
打份工啫。冇靈魂。
即係根本hea查無理過. 每次都過下場就算不了了之.
美國大選嘅tag可以多過鬼滅 其實係好唔容易嘅事嚟架.....
班BLM仲等緊Biden到時掉轉槍頭仲好笑
費城甚至係成個賓州出晒名係選舉舞弊之都嚟
呀我諗返起選舉舞弊醜聞爆出嗰陣. 見到有個底特律嘅住民話 : 點解我見到呢堆嘢一啲都唔surprise
有人將費城舞弊史寫埋書添 然後啲媒體話no election fruad真係笑叉死我
就咁睇同NYT, CNN, 路透尤其, 應該呢三間MSM簽左content deal.
我又唔想下下話蘋果入面有鬼. 但起碼係懶. digital化之後佢地其實出稿趕得好緊要. 基本上無乜時間做好資料搜集就隊出街. 所以用外電料係最方便

利申: 多年同報業打交道
高質post,一定要推。
以及感謝樓主。
根本就屆屆都有. 只係侵揭哂出嚟
美國行honest system 佢地嘅制度就係向人係誠實嘅前題之下制定 所以咪成件事好拿鬆散 有心人要偷雞根本勁容易
諗返有個美國街頭訪問. 話2016年佢地可以選到侵真係神跡嚟. 諗返的確係. 係Hilary覺得自己贏硬輕敵. 先令佢地疏於防範. 畀侵選中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞