[11月23號]美國大選新聞總匯

309 回覆
146 Like 7 Dislike
多謝樓主咁有心整理啲新聞
枉我仲捐錢同出文
如果係有錢佬 依個世代係好好投資moment
同好多media fd都有講. 今次無論誰勝誰負. 啲MSM肯定仆硬街. 佢地有好多係向亞洲靠個朵嚟賣subscription搵錢. 始終亞洲人對英美媒體係有啲趨之若鶩. 今舖真係玩撚完.
以前覺得佢鬼鬼地. 啲文水平又參差. 係19年反送中嗰陣啲LIVE訪問做得好好所以捐左好多錢. 而家真係898 誤導讀者係最唔撚要得. FAKE NEWS呀大佬
等佢地俾人取代
然後再subscribe d新
唔使太後悔
曾經某啲時間有我地利用價值
起碼當時能夠為大家所用 畀少少交易
其實我問過啲記者,佢話好多時真係啲人投就會登
問題係佢地要寫明投稿,而家係連新聞都出晒事
其實要有質素嘅新聞 而家真係淨返養獨立媒體/獨立記者呢條路 等佢地真係可以食subscription而唔係靠廣告
所以當打開依隻裝滿毒蜘蛛既盒
其實一定要做足萬全之策
然後等待佢自己發狂表演完畢
一刀搞掂佢
YMCA
睇下立場點黎啦
痴撚線. NYT中文版係寫得出中國防疫世界第一. 下面海量留言問佢中文名係咪紐約環球時報
The economist都吹到中國機遇世界第一. 下面一堆鬼佬話unsub 屌柒佢痴撚線
孫悟空最仆街 wtf 次次打輸搵觀光音開外掛
Zerohedge 受歡迎都係多得MSM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞