[11月23號]美國大選新聞總匯

309 回覆
146 Like 7 Dislike
佢係幫日本做左好多嘢呀大佬.
本身日本人就好Q驚共產黨. 由今年四月開始CCP係咁派船搞尖閣列島(即係釣魚台) 連續二百幾日喎 同埋講到明係我地方我想入就入
同埋日本人有一堆拉致人. 簡單啲嚟講係畀北泡拐走左嘅日本人. 咁多年嚟無美國總統做過嘢. 得侵幫左佢地. 仲同安倍一齊同受害者家屬見面.
詳情可以睇下呢篇 -https://www.facebook.com/JPPiggy/posts/109591030964785
唔洗客氣
朱利亞尼打既係案例法原則
只要PA 3/11打後寄出 mail in 宣布作廢
勝訴理由同時適用於其他州份

而Sidney Powell 打既係美國憲法
手上只要有evidence for national security interference by foreign factors
基本上冇得輸
正計俾汁
原來如此
咁唔怪得知啦
唔洗客氣. 你要加油
呢堆官司 下星期末已經知結果

朱利亞尼打既係案例法原則
只要PA 3/11打後寄出 mail in 宣布作廢
勝訴理由同時適用於其他州份

而Sidney Powell 打既係美國憲法
手上只要有evidence for national security interference by foreign factors
基本上冇得輸
好西利
你好勁

好勁
辛苦哂
p牌幫推
Sidney Powell話向Thanksgiving前後會入lawsuit 同埋佢講埋大家唔洗等好耐. 件事兩星期內就會搞掂 .
反而係擔心美國嘅安全問題. Team Trump嘅staff都講到明. 佢地好有信心會贏. 但係好擔心宣佈左侵贏之後會有騷亂. 好似佢地啲撐侵集會有BLM Antifa嘅人出嚟打佢地啲示威者. 有呼籲市民好好保護自己
保持希望
安全問題

不過騷亂落去唔見得有利
佢地目標人物應該係trump Pompeo miller.....
既然搞唔死美國 應該想美國內亂
我一直覺得金仔個人嚟講應該好鍾意侵
支持
NWO 我dllm

我睇拜登果邊D反應完全無野咁, 好似真係等1月就順利交移
翻盤機率望落唔高
好有心機,推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞