[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (66) - 1 II | 5 II | 白卡勿入

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
犯賤
好彩我條女唔係世俗嘅女人
屌 有誠意就送車送樓啦
誠意係睇金額唔係睇心意的
巴打曾經比女傷害過? 好似有黑歷史咁
你屌得啱

我冇反駁既餘地
膚淺!
佢需要搵傳心師 唔係要理性分析
用梗電話聽Xelento

利申:仲儲梗錢買sony
準備由iPhone轉用Sony
我想問下係咪唔打機冇大影響?
我好似見到又係度打開躉老屎忽玩鬥黃,如果係個別人嗜好,係咪應該自己去另開一個po入去圍爐好啲?
用Ericsson網絡嘅都一樣有爆ping機會,用中華電信嘅臺仔好多人反映咗出嚟
不如開個鬥黃台或白卡台 畀你哋任意發揮呢類行為好唔好? 而且被新連登巴絲好識別你哋呢批老屎忽啊

呢排係Xperia 討論區好易引用到似愛鬥黃人士証據 啵

非常有默契,一個人發現你哋討厭嘅會員,就算唔係去開嘅po都識自入去啲該個po和唱幾句

唔好以為針對你哋,被我見到你哋咁愛玩鬥黃,建議你哋叫管理開個鬥黃台或白卡台畀你哋入去取個夠暖
有冇人明關黃唔黃咩事
由佢自己單機啦, 根本就應該佢自己開個POST自己單人圍爐

咁靚嘅個Google assistant
我差在未完全封鎖
批鬥我會員?分化會員? 咁叫好唔好 只係叫法上唔同啫 行為好接近
你係想叫管理去多個咁樣嘅台?
同我單機無乜關係囉!又想圍起屈我指責我影響正常討論吖?不過你回想番呢度po你之前啲留言行為做緊乜先好嗎?

而且點解將你討厭嘅會員係一個po嘅討論言論,四圍帶去其他po事無忌彈唱所慾言地討論 係正常健康嘅討論區容許嘅咩?連登唔係你開嘅私谷或群組喎 你唔鐘意一個會員可以四圍唱仲可以覺得自己啱㗎?
又有咩偉論
你唔需要知,我只想畀無知情連登巴絲,同外邊Google Search度呢個連登po知手機台有呢類連登仔
仲有 前幾日無風起浪見無乜人氣和應好似唔死心咁 ,今日就變本加厲有番啲人氣就唱所慾言 由頭到尾係你類連登仔自己去咁做,唔好又將自己惡行屈我嚟搞事嘅白卡佬
屌 見到個post推得咁快以為出左an11
點知係到討論白卡
[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (67) - 1 II AN11預定12月出 白卡(𨶙狗藍們)勿入
https://lih.kg/2318411

新Po
唉算啦新Po玩透明人間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞