[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (66) - 1 II | 5 II | 白卡勿入

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
恭喜
去日本Amazon買 雖然分分鐘都係逃宝貨
Triskin其實過一個禮拜條邊就會蹺起
100%唔建議
用左年幾都冇事,用家問題
淘就呢間啦⋯⋯
要簡日本公司同mij
人問題,我6月用到賣之前都冇問題
最麻煩係唔知佢fit唔fit 我呢張有少少唔夠長 同埋右上角要大力㩒先touch到
好撚伏
用緊5ii,有冇得較輕觸lock screen
簡單最 裝app達成,呢隻要預留空位https://play.google.com/store/apps/details?id=com.davidcstudio.mylock

仲有另一種方法,就係adb打指令啟動手執操控app (Fluid Navigation Gestures、Navigation Gestures etc…)
thanks
個簡單 lock screen app 設定心得
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5861753
想問下1ii後面個鏡頭禁落去有聲係咪正常
禁落去係咩意思
少少力壓喺個鏡頭玻璃度果陣會卜一聲響
無啦啦撳落去做乜鳩
不要放部電話落地下跟著成個人跳上去睇下會唔會卜一聲
部機擺係枱用果陣掂親上邊mon都會有聲 咪睇下邊度問題囉 結果係鏡頭果邊響
xperia 5 ii中間個鏡唔係perfect circle正唔正常?個邊好似有一小點

點樣check鏡頭100%正常?
上次講sony mobile將臺灣224下架 , 原來香港一樣跟
頭先見到1ii 下面喇叭係cover唔晒成個喇叭位 右邊有個窿位 攞張紙係明顯feel到跌咗落去 係咪部部都係噉架
我播嘢又正常架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞