[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (66) - 1 II | 5 II | 白卡勿入

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
5ii 買左個devilcase 覺得部機變左好大部
$50有冇人岩?

Sony送果個case 又搞到部機好厚
有冇咩case細又薄?
有冇人知邊度整電話平靚正同可以即日攞?
部XZP底板叉電位個BTB Connector啲腳位收收地皮叉唔到電
部電視佢可以任開天價,賣唔出起碼都攞晒彩先,而且電視一定有班米王土豪仆到去買。
但電話仲要LG出,佢可以賣幾貴?又會有幾多人肯課?一陣又學部Wing咁旗艦design配粒次等U咁就又準備等做炮灰
唔用最爽,驚花可以包膜
真係要薄套可以試下deff個碳纖套
或者banana,我X1 II用過覺得都ok
薄就冇乜得諗 最盡都要就返個鏡頭厚度
用緊個套同Sony個個厚度差兩張SIM咭

細就原裝個種包唔晒邊 感覺最細
有冇巴打分享下部xperia 5ii 舊電表現點樣?
好過xperia 1ii?
利伸 重用緊xz1 諗緊轉唔轉
LG尤其手機不嬲行偏鋒路線 今年仲要新開咗條Line叫Explorer Project
部Wing係台灣都淨係入1000部 賣完就算
就知LG從來冇諗過會好賣
原裝果個其實我係嫌太厚者
薄D唔會有camera bump 就perfect
巴打用緊咩case?
由z3到z5到xz1, 諗緊今次轉唔轉5ii好

但係又21:9, 又整個google assistant掣
真係有啲令人卻步
真心 21:9好好用
長期上1/4 Netflix 下3/4做其他嘢

另外GA掣冇突起 都算小機會揩到
我同你一樣,依兩個都有。
考慮緊買唔買日本Deff
個人覺得好耐用。
我set到叉80%滿,可以用足全日。
X1ii An10暫時算可以用Call Recorder v3.4.1(Skvalex)錄低對方正常音量對話內容 希望升上An11係可以喺錄製音量再穩定啲 宜家係時大時細嘅錄音 但可以正常地聽取
唔知點解我覺得叉到100跌得冇咁快 叉到80好似每個鐘都用得多d電咁
我諗好睇你點用。
用咩app
用data多定wifi多
我全日用wifi多就跌得好慢
咁我再試下先
有朋友想買10ii都係開工用影下相咁
佢問我意見 我叫佢去買4a
你做對了
10ii真係買嚟都嘥氣
你哋用啲咩app去執raw file?
lightroom?
前幾日買咗5ii
今日開始鎖機着mon會delay幾秒
想知有冇人都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞