[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (66) - 1 II | 5 II | 白卡勿入

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
依家你搵到賣2980就ok
呢隻野原價3980冇人買
可能因為咁搞到停產
貨尾清貨同PW audio 合作
減到2980再送銀銅線,瞬間勁抵玩
合作依家應該就完左,鍾意既就搵2980la
岩岩睇ie400 pro 同 ie500pro 都好似唔錯
有冇LINK?
今年唔係
呢個只係你主觀諗法
呢個只係你主觀諗法係你嘅主觀諗法
依家ie400 500 pro 好似有優惠?
不過呢兩隻又係監聽款,自己聽完先決定
dma/英京就有得試
ie400 pro 1688, ie500 pro 2480..
外型不太討好係真既
Sony NW-ZX507 + IER-M7
https://lih.kg/1967896

笑死
同等唔等綠版1ii一鳩樣
我就係為左3.5mm先買5ii
如果唔係神早平啲買左Xperia1
師兄用緊咩耳機, 有冇好野推介
我廢老廢耳,用緊啲平價野咋。

等其他高手答你。
我想知其他牌子手機影唔影到星空?
ECT 好似係campfire audio 香港代理
佢個網仲係寫有送pw audio no.10線https://www.ect.com.hk/tc/brands/order/id/1039
去DMA試下表現先, 再問下有冇線送
謝謝師兄, 不過佢已寫暫無供應
睇左佢一陣POST, 發現條友真係唔識架喎, 好彩佢冇黎硬年台電視區搞鳩我

基本上
用NW-ZX507 + IER-M7歌聽冇問題
用NW-ZX507 + BT耳機 = 浪費NW-ZX507
XZ1 + XM3效果已經足夠, NW-ZX507 + XM3 唔會有咩改善
一睇到佢話唔會用番有線耳機就知佢真係咩都唔識
追求高音質一定係DAP+有線耳機
電話+旗艦有線耳機 = 可以聽, 不過好多時發揮唔到
DAP線路設計, 電路板設計都唔同, 追求低雜訊, 你用佢黎出BT, 浪費哂DAP D線路設計
用得真無線耳機就係為方便, 根本就唔應該拎多部PLAYER出街

DAP+有線耳機
電話+無線耳機

佢搞到好多巴打都好煩躁, 問完又問, 再REPEAT LOOP, 再問分別, 又有咩分別, 我都睇到躁
直接送錢算撚數
拜金女?
送iphone就純情咩 橫掂都係雞
咁點解要送
都話當叫雞
送iphone有誠意D, 雖然冇新意, 但是電話係必需品, 佢日日用

我都知錢都係日日用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞