[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (66) - 1 II | 5 II | 白卡勿入

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咩app都得?
用左成個月,老實講唔太滿意5II電量
我screen on日日十個鐘以上
不過我冇開120hz
我都無開,得6小時。有用藍牙耳機
可能長開藍牙用得多電?
你無?
我用先開 多數搭車聽spotify 我覺得搭車嗰陣係用得特別多電
咁應該都關事
請問Sony X1II有無TWS+?
見佢終於有出12GB ram,想歸隊...
緊係有啦 我對QQC3020 ture wireless試過幾次配對1ii 部1ii會顯示 tws+ 又可以左右耳機獨立連接
緊係有啦 我對QCC3020 ture wireless試過幾次配對1ii 部1ii會顯示 tws+ 又可以左右耳機獨立連接
係就好,我對NOBLE FALCON等咗好耐,部垃圾NOTE10+買咗先知無TWS+,話過以後唔再買SAMSUNG機
乜唔係自S845起用得S845手機都座該會支援到tws+? 三星會偷工減料㗎?我第一次聽
我都以為係,點知點整都唔得,上埋forum爬文,得出嚟結論就係無...
屌佢老味SAMSUNG左閹右閹正仆街
我由W800i開始用,一路用到對上最尾果部係z5 premium,果期諗住轉ROG phone2,一時鬼迷心竅走去買NOTE10+...
我知錯喇...
Xperia 1 m2都係咁多
note+又唔算唔好用嘅 ,只係我從你講我先知,三星都會偷工減料,其他上年WiFi聯盟未正式發佈WiFi6規格前,三星部S10個WiFi6我都有懷疑過係咪自稱係 其實唔係
用落一般啦,孤邊唔係好適合我,成日會hi條邊當我撳咗螢幕,同埋我滿心期待TWS+...
不過我對sony係有情意結,如果我換機果陣,sony有出12GB ram機,我一定唔會揀samsung
但依家xperia個ROM好齋,無晒Sony自家app 同原生極似,你從三星跳番過來,都未必兩三下就適應到
不過1ii同5ii有個H.S control、相機有番水準 、3.5mm、正面雙喇叭,依家歸隊買12GB還可以啦
X5ii 係日本得獎
想問前鏡頭自拍 影完個mon 變全白一兩秒
係咪正常
開左閃燈?
未有an11一切討論都冇咩意思
X1 ii 寫中文無啦啦唔出關聯字,有冇師兄識點set?

唔知點解釋好,cap 圖比大家睇下
唔該
同埋低光影相 一張load幾秒處理中
雖然張相冇問題 但個使用感有d怪 有冇得搞搞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞