[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (66) - 1 II | 5 II | 白卡勿入

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
重設網絡設定
試左都無用
jm9
啲嘢係恆久不變嘅話就唔使換電話啦白卡佬
卡插第部機
機插第張卡

交換試
試過晒,sosad
咩意思
兩種都fail?
自己卡插第部機work
人地張work既卡插入黎唔work
Xperia Companion hard reset
都唔得就上銀城
好理性啵 又話人係白卡佬
之前點解一樣有FB但點解唔覺得食電係要過咗個224更新之後就可以話到係Facebook累的事? 你嘅理性理據係點?講清楚好啲
咁 FB app係永恆不變一樣食電,換新An手機都會食電 嘅啫,因為An機都預載FB app㗎喇
啱呀fb百年不變架嘛
下次講食電元凶又係FB app就唔係白卡佬?
你講咩都係架啦
尋晚我就見識過,可以無風都起到浪 去屈人係又白卡佬
明晒 FB app話食電應該係鳩噏無誤
手機台
你呃下新會然就得
224 係fix爆ping都係呃到吓人就得 可?
我發現並唔係fix 去講出嚟就係你哋嘅白卡佬,你意思係咁 ok㗎
你當咗我講嘅嘢係stepmic講嘅,唔係白卡佬係咩
之前都未感受過你嘅威力,今日小弟領教了
討論區(65)你兩個齊聲 屌我係白卡佬
原來咁快你就忘記?
我當時話224之後ping爆係臺灣仍然有受害者話仲會爆,我話要等埋可以5G+4G待機先有機會真正fix,之後你兩位夾都無咁準幾乎同一時間回我 白卡佬(#997&#998)

另外 會唔會一直以來手機台有批連登仔最怕有人經常將佢哋鳩噏嘅嘢踢爆,所以先下手為強先老屈我呢類人係白卡佬㗎?
尋晚呢度我真正係領教到嗰批連登仔啲行為喎

正經 講番我對224係咪fix爆ping
我認為除咗11月security patch之外,最多是係加強4/5G接收功率 咁做

此終1ii都未有5G+4G待機個Patch更新,都唔肯定會正係fix到爆ping問題
唉收聲啦
得左thanks
入手左5
我覺得xz3個mon靚唔少
唔知係未用慣定點
我都已經沉默不語, 覺得佢好煩, 估唔到24小時後佢仲係活躍緊
你鍾意實色定鮮色
笑死
點解你哋只能夠畀到我同呢批連登仔後製加咗鹽加咗醋嘅cap圖嘅po 畀其他未知嘅人知,而從未敢由最起初到最尾我同嗰批連登仔之間嘅對答cap圖?

仲有如果我真係只係畀你哋嗰幾個po聚焦嘅嗰一部份為人,咁 點解來來去去你只能夠係Loop嗰幾個連登仔開嘅舊po舊cap圖?而無更多連登會員新開對我投訴po Link可以放埋出嚟?

經過尋晚我同某個連登仔都唔係度情況下,之後畀我發現原來都可以無風起浪咁又可以無啦啦再提起話其他人係白卡佬,我估有腦嘅人都略略領會有部份手機台連登仔為人本身係點…會唔會又賴我用念力叫你哋無風起浪去咁做啊 ?

我發現我係手機台嘅情況係: 我好似畀人聚焦咗係立法會開會期間倒臭泥嗰一幕不停Loop嗰部份話我影響會議刑毀等等 (係啊佢哋無話錯我,我倒臭泥係事實有涉刑毀啊),但背後我點解要倒臭泥嘅真相 有部份人掩飾當初因由咁 勸其他未知情嘅人無須要知道 咁囉
我拎xz3同1ii比都覺得xz3個mon靚d
最主要真係xz3鮮色合我心d
仲有大太陽之下拉到最光
xz3睇得好清但1ii搵手遮完都係得xz3大約7成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞