[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (66) - 1 II | 5 II | 白卡勿入

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
改個朵啦 白卡係呢隻

介紹返手機台嘅過街老鼠 人稱白卡

唯一各大品牌集中帖不受歡迎人物

Profile:
https://lihkg.com/profile/255744

站務台:
強烈建議admin永久封鎖會員 任何淫#255744
https://lih.kg/1958035
無連登管理通知我:認為我唔係你哋復仇心重嘅連登仔所講咁 ,點解仲要好意思咁做落去?知唔知你會係連登入面專做針對會員嘅搞事連登仔
無啦啦又話人白卡,但又講唔好充份証明証據
呢啲連登仔早前我同連登管理很傾講要多加留意…
Sony軟件真係..................請外國人寫啦

唔係話倒米, 隔壁***ONE UI 3.0連AN11都今個月出
日本仔冇理由寫得咁衰。。。
Xperia 1 ii咪話12月都升級An11囉 你係度抬三星?係鬥黃撚手?
好撚威呀你,你咪又係去其他post搞事,講一句就發爛?理性D啦
我威? 唔覺。但我眼就見到你鬥黃般去踩Sony就得,而我去做同你一樣嘅行為,我就變成你其多中幾個針對會員嘅白卡佬!
邊堆連登仔係手機台先哼理性看待其他連登會員在先?
咁係咪要盲撐Sony先,你話啦
我被你班小氣復仇心重嘅連登仔針對我 我唔尬意,問題係事隔咁耐原來一直連其他連登仔都無啦啦無証無據下又被話成白卡佬!咁就 睇唔過眼
cap低 通知管理留意吓
我無都盲據三星,三星有乜閪野我都係三星嗰邊講 你又想點話?但點解我會變成部份搞事連登口中白卡而你哋又唔會係白卡呢 可?
咁你自己反省下點解人地會叫你白卡佬先

唔會無端端比人屈既,總有原因

我都冇開名指名邊個係白卡佬,你就唔好入座先啦
開唔開名都好 ,你都出口話你會無証無據下無故去針對其他連登會員為白卡 叫我反省?原來你同幾個連登仔又無須要反省?

今晚有好好証明係我無入嚟之下,原來部份手機台連登仔仲一直屈其他連登會員係白卡…証明到畀連登管理知有我過去管理所講嘅情況發生過我身上

cap圖為証
驚咗你哋先啱 一出po就係分化針對性po 我估驚咗復仇心重嘅兒登先真

無啦啦在討論其他手機嘅事都可以屈其他連登仔又係白卡… 唔通賴我用念力叫你哋咁做? 定本身你哋就鐘意會咁去分化其他人?
#haha#do
4k 120+4800+888
4k點配120
S888最高玩4k60+2k144咋喎
除咗停Facebook, Facebook Service都要停埋
好撚食Background
其實有冇必要咁做,定期清空下Facebook快取就可以啦

唔覺Facebook食電,我用垃圾機都係1日2-3%到
我唔係鳩噏
我都唔係鳩嗡,我唔係某D人,我好理性傾談

日本仔先寫得衰,睇game就知
日本5ii更新合併咗n78+n79
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞