One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
第一陣25隻抽淨隻Roger 😑😭
我都係,已經抽左16連
有石抽都打算抽第二個pool, 差5隻限
我宜家抽到14連,冇理由唔抽多兩下先轉會御田pool
而家限定數只差4隻:萬聖節紅髮,鷹眼,山治布琳,聖誕節薇薇蕾貝卡,應該好難補到,頭先抽左下諗住要新加乘角山治,都係全重覆
我爭5隻
萬聖節艾斯(我覺得有機會就快出硬幣可以換)
聖誕公主x2 山治布琳 大媽凱多

等下大連戰補唔補到了
想問下山治布琳係唔係暫時報酬D 紅紙都唔會抽到?
一定要抽絆決戰個pool 先至抽到?
聽聞係,絆決戰限定pool先抽到
好似羅渣御田咁,要特別pool出先有得抽
差山治唔中
抽卡海賊幣唔換係咪會重置 定 可以等到啱紅卡先換
coin 可以儲起,每個月會更新list
冇時限??
冇時限
你地覺唔覺隻game早兩日更新完lag咗好多咁
強化 睇box 寵嗰啲都要load好耐咁好鬼慢
唔知係咪我問題
我都係呀,切換另一個版面好似lag lag地咁,我用緊an機,巴打你都係?
係啊 我都係android
唔知ios 嘅巴打有無同感呢
更新後玩落唔多順
我用an 機都覺, load 人profile 要成秒先出, 平時好快.... 我抽友情pool仲抽到hang 機
我見fb reddit都有人講
應該係個app問題
我抽埋第二彈30石,中左franky, 打哂獎勵就收工
今次打一千萬
不過一千萬個張又無嚴選
今個月出新和之國索隆限定
好吸引
抽到乾哂塘了無哂石抽
睇嚟要pass
請問邊到可以睇到最新情報~~?
好想儲石捱到7周年
我喺fb group 見到ja
到差唔多爆了, 開定先
One Piece Treasure Cruise - 7周年 is coming
https://lih.kg/2371786
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞