One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
終於派左還元際....原來10000石都無
補左張和之國羅...之後抽左野第2彈補砂糖
襲來戰希娜贏就贏到, 不過我用路飛山治隊打得好慢
還元祭派彩,一張新卡都無,果然無死錯人
個活動D分推得勁慢要用幾多體先打到15000分
砌到隊野打得到襲來戰既
但淨係用得隻鐮藏 其他有加成一係抽唔到 一係就唔啱擺
得1.10 倍率 準備要瘋狂刷先可以刷得完喬巴任D獎勵
我砌到隊過到襲來但要好友係新公主 都冇人掛
Gamewith度 有個投票區
呢次好大量都投左唔抽

上次6.5up池 抽爆曬 冇石抽掛
都正常 我一下都冇抽 角色唔吸引 留返新VS角再抽
想每場多啲pt 但無fd掛新白星
用新女帝每場得1.33
80體D分係咪都會雙倍計?
梗係等跨年up
1年內限第一張重覆路飛山治
好想要66 戰隊呀
中左66戰隊
就係你抽走左佢地
下次更新用抽卡紅幣換既限定如果有我未有既限就爽
巴打咩隊推分推得咁快,打得好慢屌
路飛山治搭好友新薇薇雙人,隊員有兩張新金卡,限喬巴及心屬霍金斯,2.84 倍
有無攻略睇下
克比關:
r4: 開兩隻金卡,普攻打死
王關:路飛山治換人後開技,再開喬巴,一回合殺,薇薇雙人要換成速屬,復活後再開薇薇雙人+霍金斯,都係一回殺

襲來戰:
路飛山治要用sub雷利

r4 開人魚王,打死四眼妹先(其實冇乜所謂), 慢慢普攻打死埋煙佬,keep住換路飛山治同薇薇雙人基本上唔會死,確保所有人歸位同埋冇氣絕狀態過關

王關:開喬巴+霍金斯,路飛山治換人,計埋sub 效果應該仲有兩回麻痺,miss打一點,路飛山治再換人,慢慢普攻到boss 6成血左右,開上面兩隻技就收工,記得路飛山治唔換人的話,肉珠係唔當亮珠的,路飛山治因為食唔到薇薇雙人船長技,所有攻擊都由佢開始按
隊員擺法係點?邊隻係人魚王
薇薇 路飛山治
人魚王 雷歐
喬巴 霍金斯

人魚王即係白星老豆,新出果張金卡
我仲誤會左係果2張送既新金卡
而家搵到隊2.3X既...唔該晒巴打
唉,第二張限都重覆,究竟有幾難補
唔記得邊位巴打都講過

佢當下最新出既 多數都抽唔到
但過多一兩個活動 你打到獎勵啲抽卡隨時都會負碌整到出黎
唔係真係太強追就好
你又唔係趕住youtube拍片
就算依家 4.5倍既萬能隊長都仲有生存空間既
真係未到話非抽不可既
都岩呀,當俾你齊限果陣可能你就會冇哂動力去玩,每次抽卡都冇左果種期待感,手上有既其實夠打全部關既時候,新限都係幫你打活動快d/高分d, 最後都係果句,你唔課的話其實係冇野輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞