One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
希望快d有疫苗,我好想去旅行呀

Gamewith攻略網站(日文)
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/
呢排d events多到咩咁....
r4 有冇開大媽vs技變肉>泡芙?
第4關開Queen, 一隻大媽技+vs技,先好開小忍娜美,Perfect條件完成後,王關開King Jack 大媽技,復活後開最後既大媽vs技
第四關大媽主動技再vs 技
轉曬做泡芙 同一關佢lock實左你啲泡芙
打完第四關都係六粒泡芙咁入第5關 唔會怕轉走啲珠
トレジャーマップ打到760萬喇,,,,,打到想嘔
我冇加乘角,打到400幾萬咋
溫馨提示:大媽vs凱多活動開始派彩
今次個基德冇路飛做support好似冇咩用咁,,
我之前揸住呢個陣都打輸,心諗冇可能,執下位同搞清開技先後次序就可以屌打
要在第4關打卓洛完成大媽技個3下p過關, 如果唔係會少左個buff
巴打用個隻船
30%&滿血先1.7倍 其他時間就1.55倍

如果對自已perfect冇信心
用返梅利1.5倍 都未必係壞事
你perfect chain打滿應該都唔會輸好多
再唔係就D support角盡量砌多D推高攻既角色
絆決戰有冇隊組?
冇石抽今次絆決戰個pool啦
開技開錯就可以,禁左就計另一回合
千其唔好

呢隻game你咁kill app
會直接當你miss 完結攻擊回合

梅利都係志在有輔助你按perfect易啲姐
真係唔熟個時機/動作 咪去特訓之森之類
唔用體力既關卡練多幾下
比達巴打地圖打到幾多分

我無大媽凱多
又冇3隻萬聖節暗屬角
更加抽唔到地圖個3張高倍率角...
全部1.35-1.25咁上下咁盡砌

打到好似20幾周回 過左3百萬無耐
好痛苦
我只有大媽凱多,但冇加乘角,又冇萬聖節三劍俠,而家打左33回649萬,最高倍率有6.0x倍,剩返兩日每日打200萬左右就有1000 萬
總感覺
呢次6.5周年 好多遊戲內既fd都抽爆曬大媽凱多
起碼唔會冇人掛出黎

加上佢今次改左地圖特珠加成角 冇得2轉10連就保底出一隻
極少見到人掛(唔知係咪D人已經爆曬D石比大媽凱多)
好似淨係見過一個掛最高加成既路飛一次
我都係用過一次人地既路飛,連老伯都好少,一大堆大媽/凱多,睇黎都有唔少人抽到

打得好辛苦既大媽凱多活動派彩限都係重覆,不過好在補返80石
而家寄望700 800 萬張限會唔會有驚喜

尋日開始玩,仲未識得切隊,有冇巴打教下點樣切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞