One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
點解有免費既
有時真係唔到你唔信...屌跨年果陣ALL IN第2彈...見有6張無最後抽左130連補得3張...禦田毛都見唔到
今日派左80石...加埋見有100石鬆嬲嬲地拎去抽海賊王,20連加埋得1張紅...就正正係海賊王...第1彈果池就係只係缺呢張新限
之後打埋D卡普等埋果派彩再抽第2彈
今日唔係有免費10連咩,我見到酒場有10連免費抽喎
兩下十連出左8張紅 全重覆 閪
卡普而家打剩海軍速屬,等埋派彩又抽過
希望禦田生性上埋船
而家打先

感動海賊王終於上船!
御田終於上船
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26291&snA=52138&tnum=18
參未下人地點組隊 無就記下其他角色d技
唔一定係限定先有果類型既技 參考得多就會開始識自己砌
利申玩左個幾月學習緊
啲限定大多數都係buff 攻擊力個啲

你啲限定實夠力過到既
但主要你要解決第4回合啲盾
反而要啲金卡角拆

拖人地御田 羅傑
心喬巴(要睇限突整到必殺封) 路山(support 66戰隊滿最好)
金卡 (第4回合拆盾角)紅髮團

金卡角可以係和服烏索普 queen 海賊祭稻草人都拆到盾

1-2回草技
3 觸發66戰隊support 應該會變全和珠 普攻過
4 金卡角拆盾,先開御田 羅傑 紅髮團(紅髮團一定要呢度開,王關開會觸發負面效果)路山轉山治狀態 超化羅傑
5 心喬巴 路山轉路飛 開技 超化御田

應該咁就打得過既
想問下隻game多唔多時會出啲100% 升技up嘅活動?
平時打到嘅技書/降臨角係咪都係就咁啪就可以?
就咁啪 100%好似淨係出過2次
我估7週年會再有100% 技up...
半年一次
呢d 機會可遇不可求
好似今日派獎,大家收到未?好心急射落御田度
應該今日派, 但未收到
明天普通關會開埋challenge 關, 又可以攞石
請問有冇得全部下載內容
呢個我搵左好耐都未搵到 同問
派左卡普戰國排名獎, 兩張限都重覆, 預料之內
重複係基本
睇多轉佢個個時期既限
寫明得2019/12-2020-12/13
即係一定冇聖誕新個幾隻&羅傑 御田
(仲未計山治布琳係限定池 唔會抽到)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞