One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
終於都有66戰隊 恭喜恭喜
終於碌過左天夜叉2
但唔夠石抽
多謝,總共拉三下,重覆左兩隻之前好想要既66山治,今次真係幾好彩,仲有石力留返年尾唔知有冇既羅渣
呢個池真係好屈機

都流出左情報有羅渣抽
但又同你黎一個年度回顧 仲限定左呢一年內出既限咁抽
臨出之前都再吸你血一轉

睇下佢新年出羅渣係咪真係咁勁 已留石抽
有多 就預備定比白胡紅髮 第2隻VS角實唔會廢
點樣個角色先會有少少動畫閃閃下咁?
左下角 第二個選項「一味」
跟住咪有7個選擇既

最下面 左手邊
你入到個畫面就可以簡自己書包有邊隻可以整到動畫閃閃下

有兩個階段既
要大同細既油漆先開放到
*呢個動畫完全唔會影響角色性能 數值
真係有愛就隨便用 唔洗就住就住
點解上官網睇自己集棉花糖個數字好似唔識更新咁嘅
問多下點有彩色油?
打大連戰 或者間中會有些活動會送
你地有冇人打完棉花糖關,出到黎冇哂d棉花糖?
玩其他關出棉花糖時冇問題,可以自己賣走棉花糖,但玩棉花糖關之後連賣都冇得賣,唔見哂d糖
我覺得佢直接加入去條大數度, 我冇真係計住個數。

至於絆決戰d 棉花糖, 係要自己賣左先
特登計下個數 佢直接加入大數到
i see....我以為中左bugs
得5日, 3關 x 100 場
即係要你爆石打
棉花糖而已,唔打都冇乜損失,志在清體力
限定角色我有這些,我應該追邊個pool?
第一彈你有1隻
第二彈你有3隻 (希望冇睇漏)

1會多啲補洞
很好,150石補3限,重點既山治路飛同凱多大老母都中埋
記得睇新既介紹片

暫時知得羅傑&御田
睇御田超化角色要求應該都仲會有唔少金卡會一齊出
其實忍手唔抽儲一年石等到年尾先抽係咪仲好
不過忍唔忍到又係另一個問題
wow! 岩岩睇完,御田活用返和珠設定,力屬超化
羅傑心屬超化,兩隻都係萬用隊長,好想要
羅傑必殺有攻擊3倍... 好勁wor...
應該又分開2 個pool....
儲石呀!可能今次課少少支持吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞