One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
抽選結果得5粒石

今個星期日開始
All in 哂俾羅渣御田.......慢慢打到700萬收工就算

爽!!
點解我無抽選
玩game 未試過咁好運......
嘩, 中 jackpot 呀!!!
add 個fd 285,287,639 先
點跟
我都無...係唔係要事先參加左先得?
定唔係人人會中
之前打左戰國 卡普個活動就自動參選架啦

係個名額好少
真係抽大獎

一係唔黎一黎黎兩隻
原來得19443個有獎
呢輪都真係派左好多石架啦

講真
依家啲限極唔夠資源限突...
大連戰想瘋狂刷
而家
知打到3億5以上
速打到3億
技打到3億5左右

打到7X lv 應該到頂了
咁有心機打既 我拎哂限突珠超進石就停左手啦
me too, 打到5x仲有力上既不過等回體再打,唔爆藥水了,抽既素材好多都係絆coin冇咩用
隻山治加乘角卡面好正 好想要
抽一下啦,清哂d 主線challenge 夠石拉一下
唔好意思 新手想問下呢啲加乘嘅金卡角係唔係要喺大連戰嘅pool先會抽得到?如果完咗大連戰之後係唔係就會掉返落普通池抽?
同埋嗰啲絆決戰/海賊祭pool pick up嘅嗰啲金卡角係唔係都係嗰個pool嘅限定金卡?其他地方唔會抽到?
同埋我知啲六星限定角係有分邊啲pool先抽到 但又都唔係好清楚邊隻打邊個pool睇過gamewith又唔係講得好清楚咁
sorry新手開始玩 見咁多個pool好亂分唔清~唔該哂
1) 加乘角只會喺當時既大連戰pool抽到,之後唔會喺普通pool抽到,除非佢出復刻,印象中好似出過一次,絆決戰/海賊祭角色就會出現喺每次出既絆決戰/海賊祭pool, 其他pool都唔會有

2) 6星角就可以睇公告或抽卡機率睇到,又或者睇巴哈,應該有講

請問依句點解?

另外請問
海賊祭必殺係咩黎?

唔該
1) 冇銀用,打唔到絆決戰,要打前哨戰拎coin
2) 海賊祭必殺係你玩海賊祭角色儲完cd開既技
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞