One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
未玩過想入坑,隻game肝唔肝& 日文苦手玩唔玩到?
石散人安樂,10下10連出左6隻雷利4隻貓1隻狗1隻船醫,問總共加埋有幾多隻腳
諗緊課唔課50石抽多兩下,第12下1石
對於新手唔追排名都唔算肝既 其實幾佛心 好多新手關照顧新人 慢慢打唔一定抽卡都過到好多關 一路打主線儲下石 去到呢啲promotion抽下卡都好襟玩 要入坑趁而家 刷首抽刷隻海賊王返黎我諗起碼夠你玩幾個月
我20個十連爭隻貓
羅渣上船未?
課長們你地會揀福袋package還是純課石?
課長唔洗揀...
Btw想問下重複角色有咩用
有道理
重覆角色可以升必殺技,能力解放,support lv 同埋限界突破
課石 怕重複
緊係純石pack 啦, 因為已經齊限
其實10 石 同30 石pack 都抵玩
1月1日會重置, 即可以買多次
齊限仲課?
追羅傑麻, 課長舊限應該齊晒舊限
最貴果set 200石+一張2020年限+一張2019年限
同齋300石同一個價錢,點揀
係2張2020限
係wor, 你點揀?
我羅渣上左船啦 20連last中
我就課200石加3紅果個 我第一彈個pool唔係爭好多隻限 結果3張紅卡補2洞 冇後悔
前面幾樣都明點升
食限界突破我見係用果d素材升
點樣先用到隻角色升 唔好意思我搵唔到答案先問
恭喜!
我第一彈差羅渣同鷹眼,第二彈就御田羅三將星,如果我課係咪應該轉pool
要升限突可以靠石碑,又或者食exactly同款既角色(進化前/後), 升之前要用藥水開哂咁多格仔先
原來要開哂d格仔先有位撳
唔該哂開到有一格卡住左而家
我諗我會揀石 2020年限差2隻聖誕雙人 萬聖鷹眼
同埋福袋會reset 驚忍唔到手又買多次
比我會all in第一彈 但係羅 三將星都幾好用 我咁諗 羅 三將星起碼之後個個紅卡pool都有機會抽 我會博隻羅渣先 其實今次個pool set得好賤 比我感覺係為抽羅渣同御田咁 25隻入面勁多垃圾同舊限 到最後睇你對咩有愛而抽邊彈啦
thanks!! 我抽左兩張路治,兩張66戰隊,3張爹治,1張和之國羅,其實我出既野唔算廢,我覺得佢將兩隻新限分兩個pool先係最賤,迫你抽兩邊
出羅渣都唔仲唔夠龍珠同棒球砌
課長們加油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞