One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
同步wor巴打,我都係今朝贏埋果三場海賊祭拎50石,我留返聖誕/跨年算,補到限已經贏左
我見自己啱啱草到過千石

呢次真係冇乜加成角咪想試下水溫 睇下補唔補到多一兩隻打快啲

但結果 往往係冇咁理想既
勁!我儲來儲去都係得2xx粒
三兄弟細路版係幾吸引,我一下十連中隻路飛就算,唔深追,好少人掛艾斯做隊長
佢而家d 大連角d 船長技唔勁, 迫你做隊員
大連戰角船長技多數都廢,而家叫有良心,buff下 support技同必殺技,感覺冇咁用完即棄
唉 唔係因point而抽,純因聖誕童年三兄弟卡面好得意,好想要,每彈抽30石,1隻都唔中...
佢衰格姐 改左冇必出一隻個機制
之前啲加成角 抽到第2轉10連 (即總共要80石)
起碼比返一隻保底 依家又冇左
想要好友ace? 我掛下啦
隻路飛招友情技好勁
小路飛解敵人根性幾好用,唔係太多角色有,仲要係路飛,sup用埋雷利真係好方便
連續兩次打黑鬍唔記得開解根性,跌左4周回😑
好想快啲肝完佢 個mode好撚悶
磨完可以抽蛋 你比啲希望自己會有心機啲

再唔係 你當刷限突野都避唔到既
以前覺得打大連戰100萬分好累,而家坐底打700萬分已經慣左變例行公事,同埋最初大連戰地圖上面係有減攻/體俾你踩,好刺激,唔知點解而家整走哂得返d正面影響
我岩岩揀錯fd都死左獲
打到700萬, 出左4紅, 最新係微微雙人V1
肝完 紅紙全重覆
反而金紙有張出超化sabo
唉,明明我都仲有10隻限未有,三張都係重覆,有一隻仲要係山治父子,呢張當年我課金抽返黎,而家多到唔恨,係就叫埋d兄弟家姐出黎啦
岩岩射多50石都係唔中三兄弟😭
唯有聽日完索柏任拎50石,射多50石保底中😭好想要
唔留石等聖誕/新年抽?
你唔覺張卡好得意好靚咩🥺
所以唔忍喇,打到幾多石,有石就抽😂
路飛同薩波都好得意,係艾斯麻麻😂我純求圖,唔係求pt😂
得意呀,我都想要三兄弟,如果遲下有張三兄弟限定實all in抽
700萬達成 繼續全部重複

祈禱佢聖誕新年肯開放下雷利換紅卡之類
唔係啲point真係唔知擺幾耐
190石 5個十連1紅 1三兄弟(薩波保底),機率閪到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞