One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
居然有S,今晚收工打左20場都有
呢兩日大家爆哂seed
過百場都冇top 5
是但入左隊...頭5都過130埸自己過都百....除番開剩低既埸數..發覺可能10條友都過百隨時5.3%
辛苦哂各位隊友,我打左107 回都入唔到top 5, 大家好落力 終於清鬼埋d卡普挑戰,而家冇野玩了
還元際苦主等到頸長
日本好似話放連休,再等等啦,我見巴哈同日本玩家有唔少都仲等緊
我仲未過天夜叉2 唔想特登解放解毒果格
隊員有路飛,sub用人妖王就可以解毒,又或者隊員有卓洛骨仔喬巴娜美,sub用20周年山治都可以
上巴哈參考下先 趁而家冇咩關刷
最新update

下記の日程で配布処理速度の向上を目的としたメンテナンスを実施いたします。
11/26 1:00〜7:00(予定)
チケットの配布完了はメンテナンス終了後3日程度を予定しております。
ご不便、ご迷惑をおかけし申し訳ございません。

我們將按照以下時間表進行維護,以提高分發處理速度。
11/26 1:00-7:00(計劃中)
票務分發計劃在維護完成後約3天內完成。
不便之處,敬請原諒。

聽住先

新限定 感覺冇話好必要
都係解負面狀態
搵替代品起碼唔會冇既

即係黎緊啲活動 一落負面狀態都幾多round數
睇埋痴住邊d限定up, 都估到佢唔會咁好死出超進化
雖然唔係必要,但係都值得抽黎J
vivi rebecca果張幾靚,到時可能又有特效玩下
到時10抽試下運氣
聽日抽卡分兩彈,每彈只出十款限,白星雙人只會喺第一彈抽到,薇薇雙人就只會第二彈抽到,我兩彈都只係冇新兩張限,仲諗住拉40連
而家喬巴任務做到97%, 應該差兩次15勝,一次20勝海賊祭就搞掂,而家每日要贏哂三場都唔係易事,要慎選對手
又要抽粒幾鐘卷
今次一邊打一邊抽....唔係抽到人都癲
昨日清哂差唔多3000 張,禁到手軟
大家抽唔抽呢個pool? 第4下10連1石,最衰佢個限pool只出果十張,我只係得新果張係冇
抽左第二彈 見無動畫但又出紅 點知就中左
張紅又唔會好似之前中新限咁閃耐啲
清埋挑戰派埋彩再抽第一彈
恭喜巴打, 我抽左4下只係補到兩張新金卡, 紅紙都係重覆! 佢今次好絕, 兩張新限分兩個 pool, 決定留石到聖誕, 佢肯定仲有搞作
想留石
但又想抽
可以抽兩下包張限就算, 有就有冇就冇, 12月肯定有可能出新 vs 角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞