One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike

盡打
未入隊既朋友快d入
800萬 4張紅 全部重複
金卡都係全部重複

呢次地圖真係純粹打素材咁款...乜都補唔到
same here, 我連大媽凱多活動獎勵都重覆
見到有位咪入囉 冇話介唔介意
絆決戰有3種唔同boss要組3隊打
每打一次boss血量會提高 唔夠打有得搵fd救援
聽日有coins打 有加成角多d 無就用巴基打少d 姐
今次推高晒d 分, 之前千5萬已經top 7~8%, 今次10%都入唔到
岩岩打完8百萬...屌50%都入唔到
1千萬送金鎖匙wor...
咁本身今次真係難推分既

淨係佢依家改左唔會2次10連就保底出一隻地圖專用加成角
好似去到5次10連先保底出
最後打左1040萬,59xx名,32.9%, 好似打左44-45周回
10014位 差啲中到10000位
無力打啦平時都係打夠700算...成千萬放棄算
下次可以推多少少
800萬多張紅 拎一兩粒石回一回體
當買個彩數都抵既 大不了咪變5000point
我今次有打到800...係估唔到打成800都係50%都入唔到咁癲
不過追唔到1000無力了
以前打完700就算今次迫人咁辛苦
我既大連戰玩法係抽到加乘角既就試追排名,冇既就清哂所有獎勵就算,900 萬好似俾返15石你,如果你間唔中踩中飯團的話,其實玩完成個活動既石量打個和左右,付出既係時間同精神
想問下大家有無試過去8591買開局帳
想玩但係又唔想係咁刷首抽

有冇人知咩事
進化用的材料比你lock 住左, 你係材質圖見到有星星即係lock 左
有齊角容易d
開頭唔難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞