One Piece Treasure Cruise 6.5周年快樂

999 回覆
0 Like 3 Dislike
睇唔同關卡而定,大路既就係一隻萬用隊長(例:羅渣/路飛山治/路飛羅 etc), 搭2-3個隊員有加攻/亮珠加攻/加或固定chain數/屬性相剋加乘(視乎技能唔好重覆), 搭1-2個解debuff/回血/加防/解敵人buff既隊員,下圖是例子

唔該晒巴打,呢堆卡組唔組到?
我見d雙人以為勁就升左佢地先
同埋而家係唔係會有退化
組就實組到, 但怕開始玩唔夠cost 擺咁多6星
應該得 而家有成350 cost
羅渣同紅髮團都好夾 又觸發到佢超化
紅髮團?好的
仲應該組邊幾隻?
我而家連決戰路飛最易都過唔到
D日文長左未睇得明
羅傑 羅傑
力屬烏索普 紅髮團/路索
聖誕比比雙人 魚人公主雙人

打7星應該無難度 10純粹驚你未升曬必殺技
以下打7星既
1-2關草技
3 無視暗珠&船長無效 (羅傑隊長技唔怕)可拉雙人角轉亮珠大力啲 最好預留魚人公主雙人為暗屬
4 開聖誕雙人換人+開技解封 +魚人公主雙人換人+開技解火icon +超化&必殺一隻羅傑 (呢度應該夠曬力 如果用紅髮團可以開埋都無所謂)
5 烏神 羅傑+超化 如果用路索就呢度開埋

7星一定夠曬力既 10星你草到技應該都一樣得
小那爸 又炒左個十連
丫 計漏左 應該係一定要紅髮團
唔用超化唔到羅傑
正呀多謝巴打
你呢期有冇中邊張新金卡?
通常呢期d新金卡拎去打呢期個決戰 大部分都夾
160抽了 仲補唔到羅渣,路山,路羅
仲話大吉 灰到
回鍋玩家想問下係咪有得下載咁啲資料
令隻game唔洗下下入關/睇box 寵都要load咁多資料
我記得以前有得download 宜家唔記得咗
[img][/img]
有無巴打換隻萬聖節羅比我過卡普 感謝
加左你了巴打
呀 SOR睇錯左萬聖節CHOPPER, 我冇
Keep住玩就會有
已掛
明明同上網睇既隊伍一樣 點解人地個隊大力過我
棉花糖影響數值,又或者限突
試過幾隊 同人地個隊一樣但人地大大力。 卡撚佐係卡普知屬 雷神個度
ching, 你用呢隊?

https://youtu.be/Jx7bU8uQwXU
卡2 v2 配羅
有冇萬聖節艾斯?
可以試下呢隊, 易組隊

https://youtu.be/ibcr36qFmhs

有分別既係棉花糖同滿突 傷害差天共地但唔夠石滿突錢都用晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞