鬼滅之刃作者才出名就急流勇退回故鄉,知情人士曝原因

521 回覆
559 Like 11 Dislike
動畫我唔知 不過漫畫真係有啲鳩
同死神一樣係咁打打打
不過死神啲招式至少個個與眾不同同用得靚
鬼滅啲招式就大多鳩喊中二招式名之後就包有用
但又唔講吓點解個招式點起到作用
蛇柱水柱風柱究竟有咩特別技我都記唔到
最後炭治郎靠回憶/神遊就學到絕技我又係呆撚咗
我就有放證明上來證明鬼滅有幾紅
仲有 呢度係連登
你醒吓啦好嗎 重申多次我屌你老母啊
人身攻擊謬誤多次先 死毒撚
尾田學下人啦同青山呀
又要學人拖劇情又垃圾
就係佢嘅劇情發展過快
所以勁多野都係打無慘不停咁回憶

又回下緣一又回下蛇柱咁
條故事線每篇長度完全失平衡

你望下啦

由炭全家被殺到入鬼殺隊得9話
之後打咗6隻鬼就那田蜘蛛山篇 總數得18話
用16話就完咗個蜘蛛山
到66話個陣炎柱就死咗
之後就開吉田花街篇 到97話完 先死咗第一個上弦

用咗97話先殺死第一個上弦 淨翻個108話就殺死埋5個上弦同無慘 你話佢快唔快先

我話佢光速完結故事就係佢淨低4隻鬼+8柱+緣一嘅回憶谷埋哂係依108話入面快到上弦五連回憶都冇 用嚟比無一郎顯示佢嘅天才 可惜無一郎之後比作者寫到比人斬斷手又斬開咗一半
咁公平d 講,鬼滅都冇兩頁秒嘅,睇下上一同無慘不過JOJO 真係世界第一,有搞笑,有熱血,有鬥智,有Dio。

完全解釋咗點解呢套垃圾都紅得起
咩時候開始多人睇嘅漫畫就唔屌得?
鬼滅廚
一嬲豬講嘢就無哂邏輯
都好意思學人講論證云云
係咁先鬼滅キッズ
多人用咪紅得起囉 你想證明咩?
我都想娶世晴晚晚中出佢
算鳩數啦論撚破咗佢都唔識潛
漫畫係咪比唔上動畫?想睇但又唔鍾意追動畫
OP我覺得係集英社唔比佢完
世界第一就吹大左了
賺夠仲畫黎托柒咩
啲死毒撚真係好恐怖
畫功劇情好唔好黎啲咁主觀既野要人拎"證據"
我覺得係相反,動畫比唔上漫畫,荒木畫風係咁變,而且愈黎愈靚。不過動畫好就係d 配音好出色,同埋OP/ED bgm 都正
多人用 紅得起 所以佢就唔可以係垃圾?
劣幣逐良幣聽過未?
咪多得你呢種腦又唔多用
論證都唔撚識嘅傻鳩囉
排第一就唔可以話差
習近平係支那地位第一呀 快啲讚佢啦屌你老母
多人用 紅得起 又點會係垃圾?
垃圾就唔會多人用囉 更加唔好講紅
你老母都多人用過啦 有無人話過佢垃圾啊
照你咁講 排名上所有app都垃圾啦
你又唔提吓第一名下面d App嘅
論證啦
而家啲人真係好撚跟風
你覺得佢係第一啫
你慳啲啦傻鳩
百貨應百客
當用家垃圾嘅時候咪垃圾都多人用囉 同我講論證?學吓邏輯先啦毒撚
覆我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞