鬼滅之刃作者才出名就急流勇退回故鄉,知情人士曝原因

521 回覆
559 Like 11 Dislike
咁應該係屌佢一開始戰力就set得唔平衡,佢之所以會做得咁長最大嘅原因係因為頂上戰爭定立咗四皇團有能力同海軍總部抗衡,所以兩年後所有篇章都要為其他四皇團鋪路,但呢啲長係必要,否則就成個戰力會崩哂,佢要快嘅大可以作到一個團三個幹部打完就算,到時就比人屌四皇團咁廢憑乜可以同白胡子抗衡,所以我覺得成套野最大敗筆就係作得白胡子個團規模太大,但如果你話拖,緩緩果實個個篇章就真係叫拖啦,主線完全零推進
道歉。
獵人係拖稿唔係拖劇情
鬼滅連載果時庫拉皮卡係船上
直至鬼滅完哂佢都仲係船上
冇追好耐
想問hunter上次更新係幾時?
又黎 deep state 拜登做假D FD
睇劇情就知每況越下 乾曬溏
早啲完左佢咪幾好
留係jump 就俾人chur 到死
跳槽又唔會有好下場

返鄉下先係唯一出路
所以hunter , 洛印戰士, one piece 我睇到棄左..拖到hihi,冇晒引

鋼之練金術師呢套就真係冇拖,又完得好。雖然我最鐘意係幽遊白書同龍珠
如果套野只係少少紅既話 你都可以話係跟風之類
而家果種全國紅既地步 絕對唔會咩跟風呀 UFO 第19集之類咁簡單既原因
講真如果套係唔受歡迎冇人睇唔好睇既話 第19集幾勁都冇用
因為跟本冇人會捱到第19集 亦唔會有人為19集去捱頭18集
本身套野就唔係差 係未動畫化之前 都有連登仔講呢套野
動畫化討論 post 都有三四個 (well 我唔知算多定少 )
其實海賊嘅節奏不嬲都係咁上下
連載咗廿年冇理由無啦啦趕火車
如果ufo咁勁,不如海賊王重金請ufo去整動畫啦,垃圾拖劇情漫畫都即刻返身洗底
26/11/2018
獵人再出新作日, 家祭勿忘告乃翁。
原句:「王師北定中原日,家祭無忘告乃翁」

解釋:當宋朝的軍隊收復祖國領土的那一天,在祭祀祖先的時候,千萬不要忘記把這件事情告訴我在天之靈。
Cls
回憶下囉
作者最鍾意回憶
作者竟然係女人?
原來唔驚唔覺已經上咗船兩年
原來唔經唔覺已經上咗船兩年
有預感係傳統真日本妹𠴱隻樣 再加宅味
希望唔係肥 如果係肥就⋯
究竟UFO乜嘢意思?
畫功差到 。。。 學多十年八年畫至出山啦
算把啦
整動畫間studio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞