鬼滅之刃作者才出名就急流勇退回故鄉,知情人士曝原因

521 回覆
559 Like 11 Dislike
咁你究竟想靠乜去定義神作
你上面又話神作唔會唔賣得
但呢套口碑好到癲
咁又唔計神作?
我幾時話過佢係垃圾
一個問題 冇動畫化 鬼滅可唔可以以彈得起依個高度
講完架啦其實
雙方互相都有帶起啦
事實上LISA唱完紅蓮華的確更上一層樓
利申 當初見LISA唱op同ed先有留意鬼滅
其實鬼滅人設真係唔差,不過個個睇法唔同,但其實市場已經比左答案大家,唔一定邊個好過鬼滅 就等於鬼滅係垃圾,等於偶像/明星都有唔同fans
我上面舉返藝術做例子
你就換落政治度
知唔知咩叫偷換概念
就係你呢種
你話人自打嘴巴不如你睇睇最樓上我quote個巴打講緊咩
本身製作已經開行哂turbo 就係因為鬼滅個題材夠合家歡所以就比
你講到作爆紅係歸功哂鬼滅原著咁
你又唔係個巴打本人唔需要衝出黎幫人答架喎
一套夠食過世啦
事實的確係咁
其實佢地咪等於以前d justin bieber fans
人氣高 紅遍全球就一定係好野
candy crush收入夠多過d 3A大作
分分鐘遲原神收入都高過3A大作
不過依家鬼滅係風靡一時 風騷都係正常
喺㗎仔地頭all-in 不動產等地震咩
反而我覺得係鬼滅帶起左lisa
富奸既作品有內涵架,我願意等
其實連連富奸係未動畫化之前已經讚過鬼滅,
根本好多人已經睇到佢會紅
冇鬼滅
lisa邊上到紅白
邊攞到ORICON七冠軍大滿貫
刀劍帶起lisa
lisa帶起鬼滅
刀劍>鬼滅
刀劍世界第一
一鋪就夠佢過世,話撚知個尾幾爛
富奸都仲要個個月俾你班仆街屌
好似鱷魚咁,知自己唔夠料就嗱嗱聲收皮,大智慧來
好老實講要再畫下一部好大壓力
無神神普通野被捧為神作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞