鬼滅之刃作者才出名就急流勇退回故鄉,知情人士曝原因

521 回覆
559 Like 11 Dislike
由第1集睇到第19集你就會明
好出名??
仲整個乜嘢大作?
aka爛尾
點解
後面直頭變小說 資訊量大到
fz
Fsn ubw
Fsn hf
講人物塑造火影仲深刻 好似陪住自己成長咁
卡卡西
鳴人
自來也
Even d小角色既故事都可以獨立成編
全部都唔知咩嚟有冇全名
Fate系列
總之就係出名整動畫整得好靚
咁啱鬼滅就係比咗ufo幫佢整動畫,所以咪咁多人話鬼滅係ufo救咗佢
因為本身鬼滅漫畫真係唔入流無論畫功定係故事
我又唔會話佢垃圾,但真係只係一個普通到冇得再普通嘅中庸之作
動畫第一集已經贏咗好多其他動畫
一定唔會紅,咁獵奇嘅漫畫,外圈搵鬼睇
其實鬼滅都好多斬頭斷肢血肉模糊既鏡頭.
我都唔知點解岩細路仔睇
呢套都唔算獵奇啦
睇下炎拳 咩都有
新果幾話獵奇到爆喎,成地腸、手腳,仲要好仔細一束束呈現出嚟,18禁就差唔多。
俾外圈女仔知你睇呢套,一定以為你變態
所以一定圈外唔會紅,炎拳圈外都唔紅啦。
佢都係跳得兩三輪就抖唔到氣啦唔見得無限制使用
唉講真,火影用左幾耐去塑造

第一季劇情我諗火影都未打完再不斬

連登用黎評比既標準
ufo+lisa
連Jump個老闆都冇見過真人
呢部應該係少數女fans多過男fans既作品

我身邊d女仔都有睇呢部 男仔就好少

畫風比較偏可愛
其實係時候面對現實

ufo+lisa+梶浦呢條公式,fatezero已經實現左,首op我覺得仲好聽d添
真係成功一早得左

反而我覺得係鬼滅帶起左lisa,自gdm出道之後,佳作頻出都冇咩大突破,藍井艾露唔係病左都係同佢勢均力敵,早兩年aimer聲勢更加浩大,呢兩個都係遲出道過佢,紅蓮蓮lisa本身唱法唱功都同以前冇咩分別,但係就靠佢上紅白

係咪真係lisa carry跟開既有眼睇除非盲粉
你覺得富奸既作品有內涵定佢啊?
人地威撚到擺明唔撚畫jump都要留住佢個位
有幾多出名既漫畫比人腰斬
其實咪咁囉
女性作家知道女人鍾意睇咩
賣萌派糖同女人笑點
女人睇嘢唔係點計較邏輯
所以劇情冇所謂

女讀者一多
啲男嘅又投其所好跟埋一齊睇
出哂圈就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞