話說有個傻仔過錯數俾我(無圖)

1001 回覆
56 Like 1645 Dislike
其實樓主戇鳩,一個小朋友連轉數快係乜都未知,好多嘢都係屋企人幫佢整,部電話都係拎黎打機,一開波就擺人哋個電話上連登,搞到成班人走去問個小朋友,比着我係個小朋友都即刻 block咗佢先啦,正常途徑你可以聯絡銀行攞返啲錢,
自己轉錯數仲要話9個細路
可以 我老豆冇申請過 都收到人地轉錯數畀佢嘅錢 不過有幾個銀行戶口 要逐間check係邊間收到
抵死
馬你老母上還咩
我夠可以話一個正常人都係會同銀行報備咗先啦
樓主講撚咗咁耐都冇話會同銀行申請 請對方係收到notice後快啲過數
有常理嘅人都係等銀行通知啦time cost唔撚係錢咩 一兩日內要去銀行
如果對方真係學生 好有可能個acct都唔係佢管理 甚至本簿都唔係佢到人地可能本來可能只係用黎放下利是錢
再者 先發生2-3日 係樓主死chur爛chur咋喎 對方一定有時間去check㗎拿? 下星期先得閑唔得?一星期內check叫唔叫唔積極?
撚估到你等嗰900蚊開飯咩

反而樓主po撚曬人地電話上網會就可能會犯法 我就想睇樓主仆街多啲
叫連仔del po同人道歉啦
老鳳要回?
你自己做錯自己搵銀行啦 我冇新進展回條撚咩
原來過錯數去人地戶口就可以凌晨騷擾人
上網公開人電話
再恐嚇人
比多少少時間都唔撚得
果幾舊水
成班唔知係咪全部未成年
以為答"唔知"就乜都甩身
世上會比送錢你洗得你屋企人
你可以玩程序,但唔係keep住舊錢過世
損人不利己
細佬都係比番錢人啦
唔好撚信呢到D人老點你
日後見報比同學笑到傻
唔喺真係咁絕!幾百蚊都要俾番你
自己過錯數仲公審人
抵撚你死啦
人地無責任要俾返你
報狗都唔會理你
咁叫樓主跟程序啦 唔係走去騷擾人囉
你問銀行好過啦
急撚到 做野唔洗時間咩
仲有係你自己做錯先
人地大可以真係連覆都唔洗覆你
有求於人仲老馮咁
做人未都識做 低撚你死收唔番嗰雞碎錢
wtsapp就兇人 法律程序
法律程序就係上連登認傻仔
我記得要對家電話號碼有開FPS先send到,我之前試過打錯電話,佢出error話呢個number無註冊FPS。樓主set預設銀行send得出,對家話自己無FPS,會唔會係一開始已經講緊大話

btw,對家老母:呢啲騙嚟
係,我屋企人都無FPS,但我都係用FPS個介面交家用。不過條transaction個背底唔係行FPS
屌你啦
俾著係我,我就一定慢慢同你玩

最黎回覆 ~1700, 你第二日1400就匈鳩我?
咁叫成日都唔覆你?
屌你計埋夜晚訓覺個d 時間?
係我就同銀行慢慢跟程序慢慢搞

你唔係on9 在過錯數
係on9 在態度仆街
你先on9,半日時間我完全用嚟服侍你?你單方面同我講完我打電話去問下銀行confirm都唔做就信你去過數?我自己本身乜撚都唔洗做以你為中心幫你做野先?非信用卡打電話比銀行要辦公時間分分都成個鐘先有人聽,我一定咁得閒即時幫你?
就算銀行收錢請人幫你做都可能一兩個工作天覆,你要人半日攪掂比你?同你好熟?見到手機你有message追就一定要即時回覆你?你當自己邊撚個?
樓主呢啲擺明自私撚唔考慮人地只諗自己,出呢堆on9理由撐樓主既都係咁上下
銀行其實冇責任幫你跟
佢服務條款有寫明唔會為客戶損失負責
我將會報狗!你好on9😂
咪就係
最後一句講得啱

講真
係要呃你
我一開始就唔撚回你啦
唔好同我講乜野有$910 入左戶口無理由唔知,呢d on9野
現實係唔好話$910, 就算有$9100 入左戶口我都真係唔撚知
仲有呀
你態度咁撚閪

俾我就學陳同佳咁
今日心情唔好,唔過住
就黎落雨,唔過住
返學多功課,唔過住
過返10日8日先過俾你
仲要過$101 俾你,再過唔小心打錯個數
跟住再loop
分10次過個$910
慢慢撚9你
可能佢阿爸阿媽以為個小朋友比人呃
叫佢咪鬼理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞