話說有個傻仔過錯數俾我(無圖)

1001 回覆
56 Like 1645 Dislike
樓主on9
户口號碼 sor
咁你收皮啦
樓主咪話打錯電話
咁點冇登記呀
惱羞成怒,你係事主
我過咗㗎啦樓主 不過唔好意思我又好似你咁唔覺意手快快打錯嘢過錯俾人 你自己慢慢搵嗰條友追數啦拿 cap圖呢度,真係過咗㗎唔好再煩我
樓主好chur
人地唔覆你就上哂腦咁屌人
個個好似你咁care個筆錢咩 覆遲一陣啫
唔同銀行啊
樓主自己入錯 又唔對名 之後去兇鳩人
唔係唔還 不過點都撚鳩吓你先囉
人地都話問下屋企人
一訓醒都覆你仲想點
你自己夠隔幾粒鍾先應人

屌你老尾 晏就6點幾琴晚最後
你同我講比成日? 琴晚銀行都關撚左門啦
自己錯 比幾日寬限都冇
仲要兇鳩人 post人電話
一星期唔還咪報狗囉 900蚊都咁緊張
俾你電話我 我聽日入0.1俾你 之後我即時報狗拉你不誠實使用電腦
你還俾我就報狗拉你懷疑洗黑錢
你自己諗下合唔合理啦
我夠知收左錢條友有責任要還錢啦 但唔係你私下同我咁樣講
我唔洗保障自己?你拎我戶口黎洗黑錢咪入曬我數?有咩咪叫銀行通知我囉
其實都係要張狗屋紙同條友鬥大姐
條友會唔會窮刑用埋個$910

一日餘額夠錢都唔洗睬鳩樓主
又唔係我逼你過數俾我
筆錢我又唔撚用既
淨係坐係到就無啦啦俾人告
如符合以下全部條件,您將會在未有登記「轉數快」的情況下,亦可透過手提電話號碼進行收款。

為本行個人網上理財用戶或恒生個人e-banking用戶
於本行或恒生銀行有限公司紀錄持有手提電話號碼,而此號碼只有收款人一人使用為聯絡資料,而且沒有任何人於銀行紀錄與您共用相同的聯絡資料
於本行或恒生銀行有限公司持有合資格的個人或聯名(可由其中一方授權)港元戶口
樓豬當買個教訓
兒登真係乜人都有
比小小senes都咁難
雖然覺得個學生900蚊都貪 但係係樓主自己on9唔睇清楚就轉比人 900蚊就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞