話說有個傻仔過錯數俾我(無圖)

1001 回覆
56 Like 1645 Dislike
快撚D告啦,$910收翻夠唔夠比律師費,正傻鳩
狗都唔理既 咪報去東JER西望
咁撚串 係我就拖番一年先比樓主
個個學生哥睇到post記住唔好攞出嚟用 慢慢拖尻佢
學生蕉早都應該返緊學啦
人地覆唔到你都正常 仲咁惡蝦人地學生仔
傻仔
人地真係走程序 你等一個月先拎得返$900
😦😦😦
無謂人咪mute咗佢 最怕啲人係咁whatsapp 你chur到咁儘 公道講佢mute咗你真係唔出奇
過錯數仲兇鳩人要報狗
人地咁得閒mon住你個wts?
上面好多無賴
講野口吻同藍絲廢老一樣
既然免費就快D告啦,唔告正契弟。
好心你柒咗就咪撚戇鳩鳩咁
講撚咗有特別原因就可以去申請開
我屋企人咩事而開係佢地嘅事關你閪事?
柒下柒下洗唔洗影埋本簿你睇吖柒頭
前定後
自己冇睇清楚就問人識唔識 真係比佢吹漲
lm
佢唔可以喺知道啲錢唔係佢嘅情況下用咗佢,但佢都無責任嘥時間嘥data去過翻你樓豬
即係你漏咗個電話喺間餐廳度,個老細唔通要送翻個電話上你屋企咩,你咪自己去攞翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞