話說有個傻仔過錯數俾我(無圖)

1001 回覆
56 Like 1645 Dislike
追條毛 個fd試過人地入錯成皮野俾佢
銀行會問你做乜唔同意退款, 你合理解釋點解唔退先可以無事, 我就諗唔到原因啦
咪鳩 一定要還
之前有單轉錯左好大金額已經講明要還返
寫個javascript
一分鐘自動過一蚊落黎
戶口實凍
人地咪講左要問屋企人要時間
無時無刻得閒老馮幫你嫁? 上就問人下午就串串貢
正常程序係叫銀行contact事主
而家係你係度騷擾人
中銀過中銀唔洗架
收錢果個本身開戶口有手提電話號碼就得
係要還
經銀行搵事主 跟返正常程序
而家樓主心急要人幫手仲要催9人服侍你咩
好撚戇鳩自己入錯錢仲怪人
樓主態度咁撚鳩 啲符號又用到柒下柒下咁
祝你比人玩程序等多兩年先收到筆錢
搞清楚 如果告既話
法律係要求樓豬証明佢地之間唔存在交易
並唔係對家証明兩人之間有交易
經驗之談, 唔聽銀行電話唔WORK, 銀行之後會出信要求你簽返比佢
你唔簽返封信比銀行, 佢就當你地址有問題LOCK你戶口
當然你可以由得個戶口LOCK左佢但你拎住人筆錢又用唔到成個戶口, 為乜?
呢方面佢自己柒啦,樓主搵銀行啦下星期
假若佢本身戶口有錢永遠多過910蚊就等於冇用過你啲錢唔算盜竊,你亦都冇得追,就算你搵銀行幫你追都只會幫你嘗試聯絡收款人問下佢可唔可以比番你個ON9仔
抵撚死啦
樓主自己on9左可以同銀行講,但對方無義務比返你,鬼知你啲錢點嚟,一陣比人告洗黑錢咪gg
聯系
報備
竟然咁多人撐個戇鳩仔
不如俾個戶口我,我日日都過一蚊俾你再whatsapp屌鳩你叫你還啊
lock戶口,可以再吹大D
事實係銀行都無辦法迫條友回覆
只要對方唔用個910你吹佢唔脹
拖到最後樓主幾樣衰都好 都告到對方盜竊罪
好聲好氣 人哋都講明要屋企人幫手 時間都唔比人。樓主要即刻

第一 樓主自己柒 事主無責任幫你做野
第二 你cap張圖就話send錯 點知張圖真偽 起碼都等事主得閒check check 先
第三 你個筆點知係咪黑錢 不明來歷嘅錢 如果係黑錢 事主都會上身

經銀行搵雙方核實再處理先係正確做法 ,如果真係唔比返你係犯法你咪告佢囉 告到你咪告

私底下搵人係有求於人 仲要咁撚串,真係抵你比人block
死都唔比返樓主就話啫 人地無話唔比返錢 經銀行聯絡事主 證實左真係有呢條數 唔係黑錢 還返 點告?
純情學生妹
咁樣開話題好老土
柒左仲po上黎,姐係插多自己一刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞