[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
賺到笑

自己都要沖,最多回本

等到800萬賣哂佢預購真三紅珊瑚耳
我用左13隻 兩真升哂真3 依家d 保險咁貴,點解唔上星期衝?

又好似岩 直頭唔沖等預購
我既背景:
非連登會員
該帳號係我番工同事的
同時都都係推我入坑果位朋友
能成為密友大概總帶著愛

我四月底比朋友推坑
因為半價叫左我買個三百零蚊既包
但我朋友掛住玩LOL 好少Online
佢就叫我入個連登公會
因為連登有愛 所以佢會照住你
我本來係個高登仔 好少上連登
但為左打機環境開心
我就決定無去高登追黑沙Post 就去左連登追post

第一日入左公會 個名大概叫 向次向世界感動
第一晚打公會Boss出左利貝 好開心啦 黑石來狗衝
玩到尋日岩岩好50個鐘 升到55lv 我朋友都係無帶過我打王
戲玉來了 我本身係個假膠 入左公會成日講戇鳩野
有次佢地話打圖 唔知什麼Boss
有一個巴打話佢無圖 join唔join得
然後我答左句嗲 無圖為大不敬
影籽 依個到會長一聽到就真心膠上身 起曬鋼
話乜乜77依個公會唔會計較依D野
心諗 我講笑姐 洗唔洗咁玻璃心
就係因為依件事 我已經知依條油唔係咁滿意我

轉頭再打
如有錯字請見諒
岩岩訓醒

好地地做乜做假膠.. 會唔會講太多戇尻野煩到人

輕鬆下啦香港人
一班巴絲派下膠吹住水都唔算on9掛

打機打十幾年 我什麼東西沒看過
同我岩傾既野巴打係公會入面都有
果個影籽可能岩岩18歲 或者心智得18歲
咪搞到咁囉

巴打你26歲做地盤 男人老狗
講野喵前喵後
請問呢個又咩玩法呀 喵~
我都頂你唔順

我鐘意貓仔 吹咩
我既背景:
非連登會員
該帳號係我番工同事的
能成為密友大概總帶著愛

我四月底比朋友推坑
佢就叫我入個連登公會
但為左打機環境開心

玩到尋日岩岩好50個鐘 升到55lv 我朋友都係無帶過我打王

轉頭再打
如有錯字請見諒
岩岩訓醒

輕鬆下啦香港人

咪搞到咁囉

講野喵前喵後
我都頂你唔順

我鐘意貓仔 吹咩

其實邊個公會?
定個公會叫連登
我既背景:
非連登會員
該帳號係我番工同事的
能成為密友大概總帶著愛

我四月底比朋友推坑
佢就叫我入個連登公會
但為左打機環境開心

轉頭再打
如有錯字請見諒
岩岩訓醒

輕鬆下啦香港人

咪搞到咁囉

講野喵前喵後
我都頂你唔順

我鐘意貓仔 吹咩

其實邊個公會?
定個公會叫連登

好似係感動世界個個

輕鬆下啦香港人

咪搞到咁囉

講野喵前喵後
我都頂你唔順

我鐘意貓仔 吹咩

其實邊個公會?
定個公會叫連登

好似係感動世界個個

係 入面好多偽連登仔

輕鬆下啦香港人

咪搞到咁囉

講野喵前喵後
我都頂你唔順

我鐘意貓仔 吹咩

其實邊個公會?
定個公會叫連登

好似係感動世界個個

係 入面好多偽連登仔

唔好將高/連登仔身份睇得咁重
只係一個isp/大專email
甚至乎有sms/邀請碼就有ac

輕鬆下啦香港人

咪搞到咁囉

講野喵前喵後
我都頂你唔順

我鐘意貓仔 吹咩

其實邊個公會?
定個公會叫連登

好似係感動世界個個

係 入面好多偽連登仔

輕鬆下啦香港人

咪搞到咁囉

講野喵前喵後
我都頂你唔順

我鐘意貓仔 吹咩

其實邊個公會?
定個公會叫連登

好似係感動世界個個

係 入面好多偽連登仔

拿 男人老狗
講野加個喵字真係好核突
賺到笑

自己都要沖,最多回本

我用左13隻 兩真升哂真3 依家d 保險咁貴,點解唔上星期衝?

衝飾品買保險冇用 會退階

我鐘意貓仔 吹咩

其實邊個公會?
定個公會叫連登

好似係感動世界個個

係 入面好多偽連登仔

拿 男人老狗
講野加個喵字真係好核突

其實都幾搞笑,個公會都五十幾六十人,得你一個屌鬼?

其實邊個公會?
定個公會叫連登

好似係感動世界個個

係 入面好多偽連登仔

拿 男人老狗
講野加個喵字真係好核突

可能得佢一個有問題姐

好似係感動世界個個

係 入面好多偽連登仔

拿 男人老狗
講野加個喵字真係好核突

可能得佢一個有問題姐

可能係其他50人有問題呢
樓上都有d內幕爆喎!睇黎有真。花生食
好唔好玩?

係 入面好多偽連登仔

拿 男人老狗
講野加個喵字真係好核突

可能得佢一個有問題姐

係咁香港台灣通常小圈子會較多唔奇
如果隻game30-40人上限我覺得會好d
如果要契合100人,我諗冇返1-2年唔使諗

拿 男人老狗
講野加個喵字真係好核突

可能得佢一個有問題姐

係咁香港台灣通常小圈子會較多唔奇
如果隻game30-40人上限我覺得會好d
如果要契合100人,我諗冇返1-2年唔使諗

呢個真 50人會正d 人一多就難搞
賺到笑

自己都要沖,最多回本

衝飾品買保險冇用 會退階

睇運🤘🏿真2升真3 連禁三下保險都冇跌
3次都係六千萬抵俾

係 入面好多偽連登仔

拿 男人老狗
講野加個喵字真係好核突

可能得佢一個有問題姐

係囉應該係一個無事其他全部有問題
樓上都有d內幕爆喎!睇黎有真。花生食

起碼唔會係公頻無事無幹就叫人收嗲先
都係自己一個好
都係自己一個好

公會得番自己一個 連公會技都食唔到
同香港人打機不嬲都小圈子架喇

真心講句
高登仔/連登仔公會風氣永遠剩係識批評留難

舉個例子
升lv升得好快58lv/59lv=廢青日日唔洗做
永遠都總係搵位入 唔識咩叫讚賞

同埋有樣搞笑既係
得個20歲就笑9其他人成日鍾意開拖打交 心態唔成熟?
跟著見佢off左就係背後笑9佢

仲見過有人唔知黎打機定係哂命
日9日有意無意話自己搵幾多有咩車住咩屋
我唔想知囉打機姐大佬

新人入到黎hi完無人理 問basic野
我有我繼續小圈子圍威喂無視
你有你繼續發問

以上情況全部都係我依幾個月係黑沙某公會見到架
係咪上面講個個就自己諗啦

我公會真係好少有人問野無人答
但唔多唔少新人入左黎hi完就少講野

上面條友係我公會
話說黑沙寶典 將7代30+7代30改左做 6M(3%), 6F(24%), 7M(21%), 7F(24%), 8M(21%), 8F(7%)
話說黑沙寶典 將7代30+7代30改左做 6M(3%), 6F(24%), 7M(21%), 7F(24%), 8M(21%), 8F(7%)

台灣咁多生活玩家,遲d買到8代都唔奇
今朝有成4-5隻7代馬賣出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞