[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

出發!!!

等一個人,散步。

唔使理左下角

同學你放過隻企鵝啦好嗎.....

原來有D巴打仲未入過沙漠
帶大家去
沙漠散步團GOOOO~

男人去到三十歲仲要依賴交通工具真係好撚可悲
過沙漠? 行路夠做啦

多謝各位參加玩命既巴打 行到無水要即時撲水
你呢個問題問得真係好 繼續招收想去沙漠中間散步既巴打
意者到梅2 PM死亡綻放

出發!!!

等一個人,散步。

唔使理左下角

帶大家去
沙漠散步團GOOOO~

過沙漠? 行路夠做啦

有冇帶開點,拎知識

出發!!!

等一個人,散步。

唔使理左下角

帶大家去
沙漠散步團GOOOO~

過沙漠? 行路夠做啦

有冇帶開點,拎知識

有,目的就係咁
屌岩岩試下掛鏟沙
掛左十零分鐘就掛到中暑死左爆埋水晶
明明已經著晒沙漠裝+狐狸
屌岩岩試下掛鏟沙

仲有沙塵暴呢
屌岩岩試下掛鏟沙

仲有沙塵暴呢

呢樣我又未見過
同埋我係村出少少採都會中沙塵暴?
屌岩岩試下掛鏟沙

仲有沙塵暴呢

呢樣我又未見過
同埋我係村出少少採都會中沙塵暴?

唔知 我行左好耐都未見過 大概同水龍捲咁上下
瓦倫西亞套餐d採集物用左我成60點貢獻開

出發!!!

等一個人,散步。

唔使理左下角

帶大家去
沙漠散步團GOOOO~

過沙漠? 行路夠做啦

有冇帶開點,拎知識

有,目的就係咁

開個報名團帶埋我
小弟開始玩冇耐,用女武神,依家升到去51LV,
用緊下面套裝,不過把劍就比我格硬沖上+12最大耐久得番30

想問下應該沖到幾多LV先去打世界boss,因為我想沖把賈克卡,
把野係巴哈睇過好啱女武神用,同埋去打的話需唔需要買過套裝,唔該晒
(頭先幫啲馬交配3代11lv男加2代25lv女,結果出左隻阿凡達 )
小弟開始玩冇耐,用女武神,依家升到去51LV,
用緊下面套裝,不過把劍就比我格硬沖上+12最大耐久得番30

想問下應該沖到幾多LV先去打世界boss,因為我想沖把賈克卡,
把野係巴哈睇過好啱女武神用,同埋去打的話需唔需要買過套裝,唔該晒
(頭先幫啲馬交配3代11lv男加2代25lv女,結果出左隻阿凡達 )

現階段攻擊最少谷到170以上先會有機會跌野
所以你要做既係賺錢整+17武器
真2以上藍珊瑚耳兩隻,藍珊戒指兩隻
劍鬥鍊劍鬥腰真2+
弓手幾多攻先算合格?
弓手幾多攻先算合格?

250?
弓手幾多攻先算合格?

250?

聽講240開始倒地就9成秒殺
沙漠外圍走一圈開據點
屌 全部npc都企到咁撚高
弓手幾多攻先算合格?

250?

聽講240開始倒地就9成秒殺

倒地係點禁
好多技都唔識
沙漠千奇唔好估自動尋路!
尋晚自動尋路去個廁所返就見到自己跳崖死撚左
沙漠千奇唔好估自動尋路!
尋晚自動尋路去個廁所返就見到自己跳崖死撚左

KM公會 笑死人咩
我想問新手如果宜家想玩係咪好難追得上
或者買邊個pack好,學生考完試諗住summer玩

有心追實追到
不過都係建議輕鬆玩
買就買最貴果個

無話追唔追得上
你面對住d爆肝升lv/土豪
就算你第1日開始玩你都唔會追到佢地
打機下下同人比不如唔好玩
btw 要長玩一定係買最貴果個
究竟 攻:防 取捨比例先算合理
e.g. 減1攻換取1.5防 / 減2防換取1攻
AP既curve 好似到左2xx就每點都好大影響
防反而冇咁明顯咁
究竟 攻:防 取捨比例先算合理
e.g. 減1攻換取1.5防 / 減2防換取1攻
AP既curve 好似到左2xx就每點都好大影響
防反而冇咁明顯咁

睇職/目的
防職(戰士女武狂戰)打據點 谷爆防就夠
相反攻職(法 巫 弓)就全身紫裝真3
其他飾品就就有幾高攻得幾高攻

打怪攻職冇影響 而防職就要多套攻裝打怪

所以冇話幾攻換幾防
對我女武黎講 打交幾攻都冇用 反正我開盾向前行就夠 所以防>>>攻
而法 就要比人保 專心放技走位 所以攻>>防

女武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞