[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

連登碩果僅存既三個公會
版頭其實有咩要執?
版頭其實有咩要執?

執個公會list 應該

會長好波 推推先
有無人會係撚咁彈game
版頭其實有咩要執?

執個公會list 應該

而家呢度有未執既有 呢個問題 感動世界 精神 同 llllllll
仲有冇
版頭其實有咩要執?

執個公會list 應該

而家呢度有未執既有 呢個問題 感動世界 精神 同 llllllll
仲有冇

IIIIIIIIII<此為正確名稱
版頭其實有咩要執?

執個公會list 應該

仲有冇

當精神死嫁?
版頭其實有咩要執?

執個公會list 應該

仲有冇

當精神死嫁?

執多小小,放多D有用資訊
入撚左個小圈子公會
班友唔係自己圍爐就係啞既
入撚左個小圈子公會

咩團?
IIIIIIIIII 絕不小圈子

歡迎加入

入得Discord,一定有人同你吹水
版頭其實有咩要執?

執個公會list 應該

仲有冇

當精神死嫁?

執多小小,放多D有用資訊

其實做個開Post懶人包 大家話好冇
上面公會po好似set左冇得任人改

歡迎加入

係無女多基佬姐

利伸其中一個基佬 lllllllllll係指入面全部都有賓周
入撚左個小圈子公會

咩團?

唔開名喇

歡迎加入

你地唔係開紅團咩 開紅我有啲劣喎巴打

歡迎加入

驚咩啊 唔夠打有V有逃出有轉線有隊友

仲有撚狗大王

歡迎加入

仲有撚狗大王

我就係成功被保護既一裙

歡迎加入

仲有撚狗大王

好想比大王保護
個幾月無打怪 已經唔多想打怪淨玩生活
諗緊好唔好all in d錢全部銀剌升+3
再用生活賺多d錢
個幾月無打怪 已經唔多想打怪淨玩生活
諗緊好唔好all in d錢全部銀剌升+3
再用生活賺多d錢

+3你起碼要追幾個月先夠回+3本 +2夠嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞