[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

遊俠都岩,你第一次打交?

缺遊俠

你搵個法師1個打10個遊俠啦
遊俠只可以企據點拎黎J

遊俠垃圾
係清怪快

你肯開齊buff食晒藥水其實團戰收頭幾勁
對面一倒地就 尤其用埋屠殺者藥水
單挑先癈

好難先倒到人地
覺醒後遊俠如何?

正常返d

但變得on9 d,遠攻變近戰

缺遊俠

遊俠只可以企據點拎黎J

遊俠垃圾
係清怪快

單挑先癈

好難先倒到人地
覺醒後遊俠如何?

正常返d

應該好難用

缺遊俠

遊俠只可以企據點拎黎J

遊俠垃圾
係清怪快

單挑先癈

好難先倒到人地
覺醒後遊俠如何?

正常返d

應該好難用

弓手覺醒完好屈機

巴打知唔知有無勁既弓手TWITCH LINK?
想學下野

單挑先癈

好難先倒到人地
覺醒後遊俠如何?

正常返d

應該好難用

弓手覺醒完好屈機

想學下野

唔好比人昆到,依隻遊俠變左近戰都係脆皮
比人hi一hi就訓低

單挑先癈

好難先倒到人地
覺醒後遊俠如何?

正常返d

應該好難用

弓手覺醒完好屈機

想學下野

比人hi一hi就訓低

都注定係玻璃,一觸即碎
IIIIIIIIIII 收人
狂戰遊俠戰士女武神佳

缺遊俠

遊俠只可以企據點拎黎J

遊俠垃圾
係清怪快

單挑先癈

好難先倒到人地
覺醒後遊俠如何?

講緊團戰有隊友幫手倒地果陣收人頭勁
依家遊俠打團戰唯一缺點只係無技走佬,最多都係用Q制走 比人地隊開火車撞埋黎就玩完

正常返d

應該好難用

弓手覺醒完好屈機

想學下野

比人hi一hi就訓低

都注定係玻璃,一觸即碎

相對地人地訓低就任你姦
巫師177/24x
都好冇力又豆腐
巫師177/24x
都好冇力又豆腐

上200攻就洗地嫁啦,唔使灰心
巫師177/24x
都好冇力又豆腐

我221攻都洗唔到 依家大部份人防禦都上左去 法師唔係你諗咁勁
巫師177/24x
都好冇力又豆腐

我221攻都洗唔到 依家大部份人防禦都上左去 法師唔係你諗咁勁

料理 鍊金藥水 組隊鍊金藥水 鍊金石 用齊都打唔死先再講
根本大部分人都食唔齊buff空身打話自己癈
巫師177/24x
都好冇力又豆腐

依家個個打交都成排buff
巫師177/24x
都好冇力又豆腐

法師200攻食殘忍屠殺者,打280防已經得返1格血
食探知應該秒左啦
https://play.google.com/store/apps/details?id=devsimon.bdo

我個app美國用戶數量就黎超越香港

無咩人支持我

走晒去download寶典個app

我以為同一樣野黎

睇下商店評分就知唔同

其實唔係唔想支持 ...
而家down完用完, 真係支持唔到落去

巫師177/24x
都好冇力又豆腐

食探知應該秒左啦

見外服D人 長駐10幾20個BUFF
但料理同藥水唔係都有CD咩?

正常返d

應該好難用

弓手覺醒完好屈機

想學下野

比人hi一hi就訓低

都注定係玻璃,一觸即碎

相對地人地訓低就任你姦

如果一打一 想人DOWN真係好難
巫師177/24x
都好冇力又豆腐

食探知應該秒左啦

料理計岩cd食都疊到2個啦,組隊藥水同普通藥水又可以重疊,同一隊一個人可以食一支組隊藥水,5個人就2中5支
5人組黎講,一人食一支唔同既組隊藥水+自己食一支普通錬金藥水+料理+技能buff+鍊金石
呢一隊先叫做完整囉

想打交勁,除左裝備勁之外本身錬金都一定有返咁上下

食探知應該秒左啦

料理計岩cd食都疊到2個啦,組隊藥水同普通藥水又可以重疊,同一隊一個人可以食一支組隊藥水,5個人就2中5支
5人組黎講,一人食一支唔同既組隊藥水+自己食一支普通錬金藥水+料理+技能buff+鍊金石
呢一隊先叫做完整囉

想打交勁,除左裝備勁之外本身錬金都一定有返咁上下

依家個公會講嘢無人理, 好悶

想轉會可以入IIIIIIIII
全連登最大型既紅人集中地
目前無聯盟三個據點

招收據點戰出席玩家
生活型:修塔,強化柵欄,大炮供應(可以開保護絕對安全)
戰鬥型:女武神,戰士,弓手,狂戰士,馴獸師

24小時精神輔導
多位PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS專業玩家
文字頻道每日30小時無間斷聊天

開紅斬佢老母

目前無聯盟三個據點

招收據點戰出席玩家

24小時精神輔導
多位PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS專業玩家

開紅斬佢老母

變左痴線佬,何解
之前明明仲好正常

目前無聯盟三個據點

招收據點戰出席玩家

24小時精神輔導

開紅斬佢老母

變左痴線佬,何解
之前明明仲好正常

@撚狗大王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞