[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
兩位都話買貴,唯有忍痛
thz for解答我問題
兩位都話買貴,唯有忍痛
thz for解答我問題

怕哂錢可以買最平果個先
岩玩再補返差價升最貴
btw 依家好似可以免費試玩7日
求教
呢個世界地圖新手引導有冇辦法整走佢
成日hi到好撚煩
小弟開始玩冇耐,用女武神,依家升到去51LV,
用緊下面套裝,不過把劍就比我格硬沖上+12最大耐久得番30

想問下應該沖到幾多LV先去打世界boss,因為我想沖把賈克卡,
把野係巴哈睇過好啱女武神用,同埋去打的話需唔需要買過套裝,唔該晒
(頭先幫啲馬交配3代11lv男加2代25lv女,結果出左隻阿凡達 )

現階段攻擊最少谷到170以上先會有機會跌野
所以你要做既係賺錢整+17武器
真2以上藍珊瑚耳兩隻,藍珊戒指兩隻
劍鬥鍊劍鬥腰真2+

另外玩馬最理想係升爆lv先交配
低世代馬可以上黑沙寶典查下成功率

3代11就屌一定係哂咁制

毛都未生齊就拎去扑
小弟開始玩冇耐,用女武神,依家升到去51LV,
用緊下面套裝,不過把劍就比我格硬沖上+12最大耐久得番30

想問下應該沖到幾多LV先去打世界boss,因為我想沖把賈克卡,
把野係巴哈睇過好啱女武神用,同埋去打的話需唔需要買過套裝,唔該晒
(頭先幫啲馬交配3代11lv男加2代25lv女,結果出左隻阿凡達 )

現階段攻擊最少谷到170以上先會有機會跌野
所以你要做既係賺錢整+17武器
真2以上藍珊瑚耳兩隻,藍珊戒指兩隻
劍鬥鍊劍鬥腰真2+

另外玩馬最理想係升爆lv先交配
低世代馬可以上黑沙寶典查下成功率

3代11就屌一定係哂咁制

毛都未生齊就拎去扑

嗰陣心急想快啲要隻高啲代數嘅馬先至掛所以就一早拎左去扑,結果出左隻阿凡達,依家開始掛隻4代男同3代女準備扑
打世界boss 不如自己抽黑商
已經打到灰
已經打到灰

真係第一日打到依家都未出過
已經打到灰

話就話隨機, 但低輸出既好明顯難有好多
已經打到灰

如果死左爆埋晶仲蝕
已經打到灰

如果死左爆埋晶仲蝕

每次我都有出水晶黑石之類囉 但就係唔出暗戒同王武
利申190幾攻遊俠
已經打到灰

如果死左爆埋晶仲蝕

利申190幾攻遊俠

啲人AP開始追上嚟
競爭好大
等緊黑騎既巴打 你地點樣準備

升住等到時有武器交換卷直接換

一齊估下幾時出卷
利申一樣等緊

外服有出呢樣野?
可以王武+18 直接換做黑騎王武+18?

一齊估下幾時出卷
利申一樣等緊

外服有出呢樣野?
可以王武+18 直接換做黑騎王武+18?

副武都得?
新手毒撚想問有冇公會收,諗住玩忍者,會唔會好難玩/好弱?pvp pve咩都會玩唔該咁多位巴打
新手毒撚想問有冇公會收,諗住玩忍者,會唔會好難玩/好弱?pvp pve咩都會玩唔該咁多位巴打

超大部落 <飛花> 招募綜合型玩家
►可參與狩獵 & 據點戰
►隔晚黑石王 各種求生訓練2採2釣
►無語音+LINE交流群
歡迎族人及小部落加入

pm 花語莉娜
已經打到灰

如果死左爆埋晶仲蝕

利申190幾攻遊俠

啲人AP開始追上嚟
競爭好大

其實細左,已經冇以前咁多人打世界王

中型公會 再次感動世界 招輕鬆休閒玩家
公會採集任自由參與
生活技:採集3 釣魚1 升緊其他公會技
公會王就每日多數都有 睇人數已定
活動時間夜晚多
長註巴雷1
有性趣 密 神仙Creep
有冇人打三角(古語卷軸)

中型公會 再次感動世界 招輕鬆休閒玩家
公會採集任自由參與
生活技:採集3 釣魚1 升緊其他公會技
公會王就每日多數都有 睇人數已定
活動時間夜晚多
長註巴雷1
有性趣 密 神仙Creep

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞