[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
有冇連登公會收緊人?
岩岩開始玩到5X LV 同緊幾個fd都想搵公會一齊入
有冇連登公會收緊人?

再次感動世界

密神仙Creep
有冇連登公會收緊人?

再次感動世界

密神仙Creep

有生活技
Hea玩 得咗

最新完場消息!!

只可以講名劍山莊真係太廢 又冇人又要串又要打
俾連登打到變安區名劍
連登ho ball 撚到佢地班傻仔鳩下鳩下
連攻略組 精神病院都幫連登 名劍真係柒下柒下

連登 HO BALL
名劍喱個公會D人好冇品
唉 亂開紅又要廢
好心收皮啦

名劍山莊 唔係應該有步驚雲同風雲兩個就可以打天下啦咩

巴哈有冇取暖post?

諗起都好笑

最新完場消息!!

只可以講名劍山莊真係太廢 又冇人又要串又要打
俾連登打到變安區名劍
連登ho ball 撚到佢地班傻仔鳩下鳩下
連攻略組 精神病院都幫連登 名劍真係柒下柒下

連登 HO BALL
名劍喱個公會D人好冇品
唉 亂開紅又要廢
好心收皮啦

名劍山莊 唔係應該有步驚雲同風雲兩個就可以打天下啦咩

步驚雲同風雲
鳳凰會都解散..有冇巴打知咩事

全部轉玩小朋友齊打交
利伸 攻略組高層

全部轉玩小朋友齊打交
利伸 攻略組高層

全體棄驚
唯獨輸比某大地公會,成人生黑沙遺憾
in 精神病院 I trust
硬係覺得普通pvp工會淨係打交好難維持得耐
土豪工會先有條件係咁打交
個人覺得環保局果類工會先係最岩少課同中課玩家
生活工會但係d裝又已經勁過好多pvp工會有自保能力 我而家都係類似咁既工會

全部轉玩小朋友齊打交
利伸 攻略組高層

全體棄驚

冇啦冇啦,我由細到夢想入鳳凰會
有無人想收帳號 已經玩唔落去 好辛苦
全體棄抗
生活工會但係d裝又已經勁過好多pvp工會有自保能力 我而家都係類似咁既工會

佢地好多外服老手

外服老手先明白玩黑沙要用時間磨
去練生活

全部轉玩小朋友齊打交
利伸 攻略組高層

全體棄驚

唔洗驚
we will be back

佢地好多外服老手

去練生活

應該話佢地知道要做啲咩先賺到第一水

人地玩成年, 台服半年都未開夠

全部轉玩小朋友齊打交
利伸 攻略組高層

全體棄驚

唔洗驚
we will be back

鳳凰會全體進修中

佢地好多外服老手

去練生活

我無玩外服都知啦
其實有一期保險箱練法升到名匠2都䁠到5000萬
邊似而家得115%買
雖然個排行傍果陣已經比環保局洗左板

而家D生活工會已經開始裝箱,到貿易buff一開閒閒地第一波賣幾十億
到時有d人又會話唔公平追唔上要棄驚,玩過外服先賺到咁多之類

琴晚叫又賺返D 錢
又有力玩落去

佢地好多外服老手

去練生活

我無玩外服都知啦
邊似而家得115%買

而家D生活工會已經開始裝箱,到貿易buff一開閒閒地第一波賣幾十億

到時預購王武應該天價

佢地好多外服老手

去練生活

我無玩外服都知啦
邊似而家得115%買

到時預購王武應該天價

預購係呢隻game最聰明果part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞