[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
內幕消息
攻略組20個主力聽日入某頭幾名公會

小會員點算

小會員入生活公會
搵個純生活借個位比我入住拎公會技先啦

同求
內幕消息
攻略組20個主力聽日入某頭幾名公會

小會員點算

入果個分會做生活玩家

同求

你都冇會

同求

你都冇會

上面咪話解散 雖然唔知真定假 求定無蝕

同求

你都冇會

咪晒左個會d點?

同求

你都冇會

咪晒左個會d點?

攻略組邊有公會技能
次次都好似打LOL冇帶符文天賦同人打咁

名劍山莊好波
你地主張話我地卡鯨魚
你地主張係岩既
咁請問點解要將一船人既過失轉移去我地全公會既人身上?
睇返你地有係連登公會LIST到留名
我地有6個副會狗 外交手段可以解決既問題
係都要宣戰 殺哂我地D掛機巴打
我地連登雖然唔係咩PVP大會
但都唔怕挑釁
你地有咩想講 歡迎係到講

http://drive.google.com/open?id=0BwVeE-PwFhQHVm9hY0ZhWGVtdDQ

所謂既卡鯨
花生
名劍山莊好波
你地主張話我地卡鯨魚
你地主張係岩既
但都唔怕挑釁

http://drive.google.com/open?id=0BwVeE-PwFhQHVm9hY0ZhWGVtdDQ

所謂既卡鯨

LM 求詳細
名劍山莊好波
你地主張話我地卡鯨魚
你地主張係岩既
但都唔怕挑釁

所謂既卡鯨

雖然唔知做咩鳩
但開佢老母波

利伸專業引戰既戰地記者
見到d巴打啪幾樣野推到差唔多100%
有無人好似我咁加工換件衫啪杯蘇特茶用埋煉金石就算
見到d巴打啪幾樣野推到差唔多100%
有無人好似我咁加工換件衫啪杯蘇特茶用埋煉金石就算

煉金石都唔用
名劍山莊好波
你地主張話我地卡鯨魚
你地主張係岩既
但都唔怕挑釁

所謂既卡鯨

雖然唔知做咩鳩
但開佢老母波

利伸專業引戰既戰地記者

開佢老母波

開佢老母波
名劍山莊好波
你地主張話我地卡鯨魚
你地主張係岩既
但都唔怕挑釁

所謂既卡鯨

LM 求詳細

我地會個巴打 同其他人組隊
冇帶到槍 禁左T制掛機
名劍上到陸地就宣戰
但可以睇到條片其實都只係檔左佢地幾下
當面對質問佢地有冇前5都唔敢答
而家55呢2% 挑戰純玩生活同埋打每日卷升56
連登吹大雞啊
瓦3海地爾有野睇

連登吹大雞啊
瓦3海地爾有野睇
連登吹大雞啊
瓦3海地爾有野睇

連登吹大雞啊
瓦3海地爾有野睇
pish
連登吹大雞啊
瓦3海地爾有野睇

咁睇得起
50lv
打怪生活玩家想入會
應該要搵邊位巴打入會

你想入邊個會? 呢度有好多唔同嘅會

想打怪姐係想PVP啦
生活PVP一齊我諗攻略組呱

咁應該密邊位巴打

最新消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞