[台服]黑色沙漠集中討論區 #21 世界大戰

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
話說黑沙寶典 將7代30+7代30改左做 6M(3%), 6F(24%), 7M(21%), 7F(24%), 8M(21%), 8F(7%)

Yes!我隻8代有望!

但唔係官方數據
都係睇下有無人生到8代母先證實到

等我黎證實下啦
新手岩岩50lv 有咩賺錢快既生活
賣尤利亞賺得果40k一把
有咩快d既方法賺錢?
有咩快d既方法賺錢?

賣尤利亞唔係生活黎架WOR
搞下皇室 順手途中升下採集採大黑好過啦
有咩快d既方法賺錢?

一開波新手想賺錢 去刷巨人的槍/難民營
有本之後再練採集+料理 同埋連好據點請工人
然後賣皇室
慢慢就可以有規模
有咩快d既方法賺錢?

一開波新手想賺錢 去刷巨人的槍/難民營
有本之後再練採集+料理 同埋連好據點請工人
然後賣皇室
慢慢就可以有規模

唔益cd rom
幾個月冇玩 仲多唔多人玩緊?

BTW 玩呢隻GAME好似玩緊單機咁
幾個月冇玩 仲多唔多人玩緊?

BTW 玩呢隻GAME好似玩緊單機咁

既然都單機 咁人唔人多都無分別喇

垃圾驚 池中無魚蝦自大(好似係)
有冇巴絲同我一樣成日斷線
大概兩個鐘到就斷一次
利申:新手岩岩開始玩
係咪有個香港公會叫天狼星?

係 天狼星夜 做咩事
有冇巴絲同我一樣成日斷線
大概兩個鐘到就斷一次
利申:新手岩岩開始玩

是咪巴打網絡唔穩定

有可能 近排唔知做乜成日斷網
新手唔玩釣魚個話玩咩易賺錢同入手啲?
搶採集物真係好撚仆街
辛辛苦苦打完隻野比條撚樣搶左個狩獵經
搶採集物真係好撚仆街

你唔係最高輸出咩?
話說黑沙寶典 將7代30+7代30改左做 6M(3%), 6F(24%), 7M(21%), 7F(24%), 8M(21%), 8F(7%)

台灣咁多生活玩家,遲d買到8代都唔奇
今朝有成4-5隻7代馬賣出黎

7+6亦有8%出8代公
不過參考下就算
除非有人生到隻8代母出黎(賽馬箱唔計)

寶典個網寫100%但條formula用左110%
你去佢個網轉韓版就發送結果一模一

台服現時應該無可能配到8代女

我係黑沙寶鑑作者,頭先巴哈有人問過點解我個app同寶典唔同

最新消息
巴哈個記錄帖有人自稱6代30+3代15出7代公
符合今日寶典更新

繼續掛馬 睇多幾日先
搶採集物真係好撚仆街

你唔係最高輸出咩?

唔係鯨,巨大個堆

7+6亦有8%出8代公
不過參考下就算

最新消息
符合今日寶典更新

繼續掛馬 睇多幾日先

等埋8代女出現先confirm
成班都打曬飛機咁

7+6亦有8%出8代公
不過參考下就算

最新消息
符合今日寶典更新

繼續掛馬 睇多幾日先

等埋8代女出現先confirm

諗住直接買隻6 / 7代用算
搶採集物真係好撚仆街

你唔係最高輸出咩?

唔係鯨,巨大個堆

啱啱都遇到
隻怪就黎死就收槍衝去等割
台服玩家質素不意外
搶採集物真係好撚仆街

你唔係最高輸出咩?

唔係鯨,巨大個堆

啱啱都遇到
台服玩家質素不意外

鯨先計最大輸出?
依加我覺得開左沙漠情況先會改
依加d人太少野做
官方一開咩新野就會一鍋鋒
好似之前開克價卡,賽馬,納貢咁
個系統根本唔夠容量應付咁多玩家
你有無見過外服要整賽馬刷新報時?
搶採集物真係好撚仆街

你唔係最高輸出咩?

唔係鯨,巨大個堆

啱啱都遇到
台服玩家質素不意外

鯨先計最大輸出?
依加d人太少野做

鯨應該係王級先可以多人割,不過官方都講左限頭5輸出隊伍

普通小怪俾人搶割應該難避免,不過其實都唔多人玩狩獵
升好慢,而且支槍射中1下就扣1耐,唔強化佢就打唔痛,強左唔刻印打幾打就要返村修理
割肉又要換返普通武器,之後又要換返獵槍,係可以放熱鍵不過都好麻煩
搶採集物真係好撚仆街

你唔係最高輸出咩?

唔係鯨,巨大個堆

啱啱都遇到
台服玩家質素不意外

鯨先計最大輸出?
依加d人太少野做

升好慢,而且支槍射中1下就扣1耐,唔強化佢就打唔痛,強左唔刻印打幾打就要返村修理
割肉又要換返普通武器,之後又要換返獵槍,係可以放熱鍵不過都好麻煩

即係最多25人?
搶採集物真係好撚仆街

你唔係最高輸出咩?

唔係鯨,巨大個堆

啱啱都遇到
台服玩家質素不意外

鯨先計最大輸出?
依加d人太少野做

即係最多25人?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞